Het echte leven van de Britse adel op tv met deze deelnemers

Het wel en wee van de Britse adel blijft normaal gesproken achter gesloten deuren. Maar in de serie Het echte leven van de Britse ade’ doet een aantal excentrieke leden van de Britse aristocratie een (huishoud)boekje open. Om de onderhoudskosten van hun landhuizen te kunnen betalen, proberen ze geld bij te verdienen. Deze driedelige Britse serie is te kijken vanaf dinsdag 9 augustus om 21.20 uur bij MAX op NPO 1. Natuurlijk kun je ook terugkijken via NPO Start. Ontdek in dit artikel meer over de deelnemers aan Het echte leven van de Britse adel.

Wist je dat je deze zomer op Omroep MAX ook weer kunt genieten van een nieuw seizoen van Denkend aan Holland.

Deelnemers Het echte leven van de Britse adel

Ze wonen in statige landhuizen op weelderige landgoederen, maar leven op stand is niet goedkoop. In drie afleveringen maken we kennis met Lord Ivar Mountbatten, zijn echtgenoot James, Lord en Lady Fitzalan-Howard, prinses Olga Romanoff, Alexandra Sitwell en haar man Rick. Ze hebben veel bezittingen, maar weinig geld op zak. Zo proberen Lord en lady Fitzalan-Howard de exorbitante kosten van hun huis te drukken door een deel van hun landgoed in een wijngaard te veranderen. Lord Ivar en zijn echtgenoot James toveren hun huis om in een chique pop-up restaurant voor genodigden. Ook de vrijgezelle prinses Olga is van de partij en gaat op jacht naar haar ideale man.

Geld bijverdienen 

Lord Ivar Mountbatten en zijn echtgenoot James huren chef-kok Jean-Christophe Novelli in en organiseren een pop-up diner in hun statige huis Bridwell. Het menu kost maar liefst 190 euro per persoon en het is de vraag of de veeleisende gasten tevreden zullen zijn. Ook de vrijgezelle prinses Olga is van de partij en gaat op jacht naar haar ideale man.  Lord en Lady Fitzalan-Howard proberen ondertussen geld bij te verdienen om de exorbitante kosten van hun landhuis te kunnen betalen. Ze willen een deel van hun landgoed in een wijngaard veranderen. Nadat ze de eerste fles wijn hebben gebotteld, vragen ze advies aan hun vrienden, Alexandra Sitwell en echtgenoot Rick, die eigenaar zijn van een succesvolle wijngaard in Groot-Brittannië.

Te zien in: Aflevering 1, dinsdag 9 augustus om 21.20 uur bij MAX op NPO 1.

Hoge onderhoudskosten

Prinses Olga Romanoff geeft rondleidingen door haar statige woning en hoopt zo genoeg geld te verdienen om de hoge onderhoudskosten te kunnen betalen. Om bij te komen van de werkzaamheden, reist ze naar de Isle of Wight om een herdenking van haar oudoom, de laatste tsaar van Rusland, bij te wonen.  Lord Ivar Mountbatten en zijn man nemen deel aan de Cowes Week-regatta. Ondertussen ziet het ouderlijk huis van Alexandra Sitwell eruit als een rampgebied en organiseert Lord Gerald Fitzalan-Howard een groots verrassingsfeest voor de zestigste verjaardag van zijn vrouw Emma.

Te kijken in: aflevering 2, dinsdag 16 augustus om 20.30 uur bij MAX op NPO 1 (Let op: gewijzigd tijdstip).

Aristocraten uit Het echte leven van de Britse adel

In deze laatste aflevering krijgen Lord en Lady Fitzalan-Howard de verrassing van hun leven wanneer ze prins Charles tegen het lijf lopen tijdens de Great Yorkshire Show. Even verbijsterd is James wanneer echtgenoot Lord Ivar Mountbatten zijn verjaardagscadeau onthult: een paramotorvlucht boven hun landgoed. Prinses Olga Romanoff viert haar 70ste verjaardag en Alexandra Sitwell en echtgenoot Rick proosten op het einde van de bouwwerkzaamheden. Ze hebben een partyplanner ingehuurd om het perfecte feest samen te stellen. Alle aristocraten uit de serie zijn uitgenodigd.

Te zien in: aflevering 3, dinsdag 23 augustus om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Foto: MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 augustus 2022 /