Deelnemers Squid Game: The Challenge uit Nederland en België gezocht

Netflix werkt momenteel aan een reality spelshow die gebaseerd is op de populaire serie Squid Game. Nu zoeken ze deelnemers voor Squid Game: The Challenge, ook in Nederland en België. Het wordt namelijk een wereldwijd spel! Lees hier hoe je je kunt meedoen aan Squid Game: The Challenge.

Squid Game: The Challenge

Netflix omschrijft Squid Game: The Challenge als een serie ‘met de grootste cast en hoogste geldprijs in de geschiedenis van reality TV’. Het spel brengt 456 échte spelers samen, terwijl ze strijden voor een bedrag dat hun leven voorgoed zal veranderen: 4,56 miljoen dollar. Hun strategie, allianties en karakter worden tot het uiterste getest in een reeks van proeven – gebaseerd op de originele Squid Game serie en aangevuld met nieuwe verrassende uitdagingen – waarin tegenstanders één voor één worden geëlimineerd. De inzet is hoog en niemand wil naar huis met lege handen.

Deelnemers Squid Game: The Challenge

Er zijn dus 456 deelnemers in Squid Game: The Challenge mét daarbij dus mogelijk ook deelnemers uit Nederland en België. The Front Man verwelkomt namelijk kandidaten van over de hele wereld. Engels spreken is wel een must. Voor meer informatie, check de social kanalen van Netflix Nederland & België of ga naar SquidGameCasting.com. Op die website kun je je aanmelden en misschien dus wel meedoen aan Squid Game: The Challenge. De show zal bestaan uit tien afleveringen.

Deelnemers uit Nederland en België

Natuurlijk houden we je als het zover is op de hoogte van deze show én wie weet kunnen we dan ook wel Nederlandse en Belgische deelnemers aan Squid Game: The Challenge voorstellen. Volg ons via  InstagramFacebook-groep én onze nieuwsbrief en mis het niet.

Squid Game spel

“Squid Game veroverde de wereld stormenderhand dankzij het meeslepende verhaal en iconische beeldmateriaal van regisseur Hwang. We zijn dankbaar dat hij ons steunt bij het tot leven brengen van zijn fictieve wereld in deze enorme competitie en dit sociale experiment”, zegt Brandon Riegg, Netflix VP Unscripted & Documentary Series over het Squid Game spel. “Fans van de dramaserie staat een fascinerende en onvoorspelbare reis te wachten terwijl onze 456 echte deelnemers door de grootste competitieserie ooit navigeren, vol spanning en verrassende wendingen, met de hoogste geldprijs ooit aan het einde van de rit.”  

Squid Game

Scripted drama reeks Squid Game is momenteel de populairste Netflix serie aller tijden. In de eerste 28 dagen na de première in september 2021 werden er al meer dan 1,65 miljard kijkuren geteld. De populariteit van deze show, zag je ook tijdens carnaval en andere ‘verkleed’ feesten. Op 12 juni 2022 werd Squid Game officieel verlengd voor een tweede seizoen. Netflix en regisseur Hwang bevestigden dat ze opnieuw gaan samenwerken voor een geheel nieuwe speelronde.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 juni 2022 /