Deze kraamcadeaus zijn ook leuk voor baby’s van BV’s

De afgelopen tijd konden we heel wat bolle buikjes op tv zien. Kat Kerkhofs – die inmiddels moeder is van baby Ciro – presenteerde zwanger Dancing with the Stars. En ook An Lemmens – die inmiddels haar tweede kindje heeft gekregen – zien we zwanger op het scherm in The Voice Kids. Andy Peelman is daarnaast voor de tweede keer vader geworden. En juist op zijn Instagram deed ik inspiratie op voor deze blog. Wist je namelijk dat veel fans het leuk vinden om een kraamcadeautje te sturen naar de bekende papa’s en mama’s? Maar wat is dan leuk om te geven. We zetten een paar ideetjes op een rijtje. Niet alleen leuk om te geven aan de BV-baby’s, maar zeker ook aan de kleintjes en hun ouders uit je eigen omgeving.

Knuffeldoekjes

Als je een cadeau zoekt voor iemand, die waarschijnlijk heel wat kraamcadeaus gaat ontvangen dan is het goed om na te denken over wat praktisch is. Je kunt kiezen voor een knuffel – die van Nijntje blijven natuurlijk prachtig en voor 8,95 euro ook heel betaalbaar – maar waarschijnlijk krijgen ze die heel veel. Een knuffeldoekje daarentegen is veel praktischer. Hoeveel je ze ook krijgt; als ouder kun je er ook best wat gebruiken. Het is tenslotte wel zo fris om die doekjes vaak te wassen. Tja, en dan moet er toch een ander doekje zijn waar het kleintje mee kan knuffelen. Je hebt al zo’n leuke knuffel vanaf 14,95 euro.

Rugzak met naam

Nu verwacht ik niet dat fans cadeaus van meer dan een tientje richting hun idool gaan sturen (of ben ik dan naïef en gaan ze dat bedrag eenvoudig voorbij?). Maar ik heb nog een ontzettend leuk kraamcadeau gevonden, namelijk de rugzak kind, die je kunt voorzien van een naam. Dat is een duurder cadeau (prijzen beginnen bij 24,95 euro), maar wel ontzettend leuk om te geven. Als je dus kraamcadeaus zoekt voor familie of vrienden, dan weet je dat je daar naar kunt kijken. Het voordeel van kinderrugzakken is dat je ze lang kunt gebruiken. Eerder om wat dingen in mee te nemen naar de kinderopvang of tijdens een bezoekje naar opa en oma. Maar later kan-ie ook mee naar school. Dan heb je meteen een cadeau waar meng lang plezier van heef.

Kraamcadeaus

Nu zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig naar wat de BV’s zelf voor kraamcadeaus willen ontvangen. Andy Peelman schrijft op Instagram dat er veel vraag gekomen is ‘om een cadeautje te kunnen geven aan Lorelie’. Daarom hebben ze een cadeaulijst gecreëerd. Helaas kunnen we niet meer zien wat er op stond, want het zijn nu alleen nog cadeaubonnen… Kortom: het blijft aan onze creativiteit om de leukste kraamcadeaus uit te zoeken. Als je bij Kraam-Cadeau.nl kijkt; waar ze ook die leuke knuffeldoekjes hebben, dan kun je bijvoorbeeld ook denken aan houten speelgoed, een gepersonaliseerd badjasje, rompertjes en zelfs slaapzakken.

11 april 2022 /