Laatste seizoen Uitstel van executie met deze deelnemers

Martijn Krabbé presenteert vanaf vanavond – maandag 14 maart – om 20.30 uur op RTL4 het laatste seizoen van Uitstel van Executie. Voor Videoland-kijkers zijn de eerste twee afleveringen van dit seizoen nu al beschikbaar. Presentator Martijn Krabbé, budgetcoach Eef van Opdorp, bouwkundige Duncan Abrahams en makelaar Alex van Keulen staan weer voor verschillende heftige zaken in Uitstel van Executie seizoen 14.

Laatste seizoen Uitstel van executie

Martijn Krabbé opent de eerste aflevering van Uitstel van executie seizoen 14 met de volgende woorden. “In dit laatste seizoen van Uitstel van executie doen we nog één keer ons best om mensen te helpen die buiten hun schuld in grote financiële problemen zijn geraakt. Door ziekte, ontslag, een foute hypotheek, bureaucratie of een combinatie van alle soorten denkbare pech waardoor je tussen wal en schip valt.” Het veertiende seizoen is dus het laatste van dit programma.

Eerder schreven we al over seizoen 13.

Ongeneeslijk ziek

In de eerste aflevering van Uitstel van executie seizoen 14 maken we kennis met Andrea. Zij is ongeneeslijk ziek en gaat fysiek in rap tempo achteruit. Hierdoor is haar woning een groot obstakel geworden. En door het verliezen van haar baan kan zij haar hypotheek niet meer betalen. Lukt het Martijn en zijn team wel om de woning te verkopen en een geschikte nieuwe woning te vinden?

Huurwoning

Voor het eerst staan Martijn Krabbé en zijn team ook klaar voor eigenaren van een huurwoning. Dat zien we in de tweede aflevering. Lieve verliest haar kindje, raakt daarna haar baan kwijt en dreigt nu ook haar huurwoning kwijt te raken. Door de grote financiële stress blijft de brievenbus maandenlang ongeopend. Zal het Martijn en zijn team lukken om Lieve uit de financiële problemen te halen?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 maart 2022 /