Freek Braeckman blijft slapen bij BV’s voor nieuwe podcast reeks

Presentator Freek Braeckman blijft voor de podcast reeks Freek blijft Slapen overnachten bij verschillende bekende Vlamingen. Bv’s die zo een inkijkje in hun privéleven geven zijn Niels Destadsbader, Nora Gharib, Helmut Lotti en Wim Opbrouck. Ontdek hier meer over de podcast Freek blijft slapen.

Freek blijft slapen

Freek Braeckman, onder meer bekend als VTM NIEUWS-anker en Slimste Mens ter Wereld, blijft overnachten bij BV’s. Dat doet hij voor een nieuwe podcastreeks van News City: Freek blijft slapen. Bekende Vlamingen laten maar zelden camera’s toe in de intieme privésfeer van hun huis. Freek trekt echter zijn stoute schoenen aan en belt – enkel met microfoon en tandenborstel in de aanslag – aan bij BV’s met de vraag: “Mag ik blijven slapen?”. Waar cameraploegen meestal voor gesloten deuren blijven staan, belandt Freek zo op de sofa of in het logeerbed van Niels Destadsbader, Nora Gharib, Helmut Lotti en Wim Opbrouck.

Freek Braeckman

Freek Braeckman vertelt: “Ik wil zelf natuurlijk ook geen camera’s bij mij thuis. Maar dat is net het leuke als ik langskom, ik bel gewoon aan zonder een cameraploeg, enkel met een microfoontje. Daarmee kan de luisteraar wel mee naar binnen maar voelt mijn gastheer of gastvrouw toch niet geschonden in zijn of haar privacy. Dat is wel een fijn gevoel.”

Openhartig gesprek

Freek nestelt zich in de zetel voor een aperitief of schuift zijn voeten onder tafel voor een lekkere maaltijd, maar vooral voor een goede en openhartige babbel. Zo wordt hij de ogen, maar voornamelijk ook de oren voor de luisteraar. Die  krijgt voor één keer te horen wat er zich afspeelt achter de voordeur van de bekende gastheer of gastvrouw.

Gasten Freek blijft slapen

Heeft Niels Destadsbader verborgen kookkunsten? Wat pronkt er boven zijn toilet? En waarom staan de negen MIA’s van de populaire zanger verspreid over het hele huis? Wat steekt Helmut Lotti uit in zijn garage? Is Vlaanderens bekendste tenor niet al lang ‘binnen’? In een gemoedelijke sfeer stelt Freek pertinente, maar soms ook stoute vragen. Freek Braeckman: “Ik wil bij hen blijven logeren. zodat ik tegen de ochtend een goed beeld van hen heb. Vaak denk je die mensen te kennen maar zijn ze zoveel meer dan wat we ervan dachten. Onbevangen, natuurlijk bevooroordeeld en nieuwsgierig. Zo ben ik te gast.”

De podcast is nu gelanceerd en te luisteren op HLN.be, Spotify en Apple Music. Wekelijks wordt een nieuwe aflevering van Freek blijft slapen gelanceerd.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 december 2021 /