Documentaire over tweeling van Vedder & Vedder sieraden

Documentaire over de tweelingzussen Esther en Anne Vedder; zij zijn vijf jaar geleden gestart met het zeer succesvolle sieradenmerk Vedder & Vedder. Hun idee is uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf, waarbij de zussen samenwerken met bijvoorbeeld Rita Ora, Sylvie Meis, Chantal Janzen en Monica Geuze. Vedder & Vedder is zelfs genomineerd als meest inspirerende ondernemer(s). Twins of Gold is vanaf vandaag – maandag 29 november – te kijken op Videoland.

Documentaire Twins of Gold

De driedeling documentaireserie Twins of Gold geeft een uniek kijkje in het leven van de tweelingzussen Anne en Esther. Wat is het geheim achter het succesvolle bedrijf? Hoe is het de twee zusjes gelukt om hun idee uit te bouwen tot het sieradenmerk Vedder&Vedder? Ook leren we de familie kennen. 

Rita Ora en Vedder & Vedder

In de eerste aflevering krijgen we unieke beelden te zien uit Parijs. De tweelingzussen hebben een collectie ontworpen voor Rita Ora, in Parijs vond de ontmoeting tussen de drie succesvolle dames plaats. Voor ze begonnen met ondernemen hebben de zusjes in een fabriek gewerkt, aan de lopende band. Daar realiseerde ze zich dat ze wel heel hard moeten werken om één spijkerbroek bij elkaar te sparen. De eerste aflevering laat ook de sportieve kant van de zussen zien. Ze doen alles samen. 

Anne en Esther Vedder

Anne en Esther Vedder: “We hopen dat we met deze serie anderen kunnen inspireren om in jezelf te blijven geloven en je dromen waar te maken, zelfs zonder een financieel vangnet of netwerk, topmodel appearance of hele goede cijfers op school. Hadden wij, toen we begonnen, maar eenzelfde soort serie gehad of iets waar we inspiratie uit konden halen, dat was er toen niet. Wij zijn het bewijs dat als je een passie en een duidelijk doel hebt, je alles kan bereiken. We blonken nergens écht in uit…tot we onze passie ontdekten en er 100% voor gingen”.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 november 2021 /