Seizoen zes van Even tot hier met Jeroen Woe en Niels van der Laan

De satirische, muzikale zaterdagavondshow Even tot hier is weer terug! Cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn toe aan seizoen zes van dit populaire programma. Te kijken vanaf zaterdag 6 november om 2130 uur bij BNNVARA op NPO1.

Even tot hier seizoen zes

Dit seizoen zeggen Niels van der Laan en Jeroen Woe vaarwel tegen de videowand en keert het livepubliek eindelijk weer terug in de studio. Verder heeft het duo na lang onderhandelen, veel debatten en talloze sessies op de hei besloten om alles precies hetzelfde te houden. De muzikale gast, het liedje van een minuut, de scherpe grappen en rake observaties: ze zullen allemaal weer terugkeren.

Ik ben zelf ontzettend benieuwd naar dit zesde seizoen van Even tot hier. Ieder seizoen zijn er toch weer nummers, die ze geweldig bewerken. Alle lof daarbij ook voor Miguel Wiels en zijn band.

Niels van der Laan en Jeroen Woe

Even tot hier seizoen zes wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe. Dat doen zij samen met schrijvers Hans Riemens (eindredactie), Peter Capel, Peter HeerschopEmilio GuzmanOwen Schumacher, Armèn Hakhverdian, Mark Reijmers en Cindy Pieterse. Dit programma is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

Foto: Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 november 2021 /