Seizoen zes van Even tot hier met Jeroen Woe en Niels van der Laan

De satirische, muzikale zaterdagavondshow Even tot hier is weer terug! Cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn toe aan seizoen zes van dit populaire programma. Te kijken vanaf zaterdag 6 november om 2130 uur bij BNNVARA op NPO1.

Even tot hier seizoen zes

Dit seizoen zeggen Niels van der Laan en Jeroen Woe vaarwel tegen de videowand en keert het livepubliek eindelijk weer terug in de studio. Verder heeft het duo na lang onderhandelen, veel debatten en talloze sessies op de hei besloten om alles precies hetzelfde te houden. De muzikale gast, het liedje van een minuut, de scherpe grappen en rake observaties: ze zullen allemaal weer terugkeren.

Ik ben zelf ontzettend benieuwd naar dit zesde seizoen van Even tot hier. Ieder seizoen zijn er toch weer nummers, die ze geweldig bewerken. Alle lof daarbij ook voor Miguel Wiels en zijn band.

Niels van der Laan en Jeroen Woe

Even tot hier seizoen zes wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe. Dat doen zij samen met schrijvers Hans Riemens (eindredactie), Peter Capel, Peter HeerschopEmilio GuzmanOwen Schumacher, Armèn Hakhverdian, Mark Reijmers en Cindy Pieterse. Dit programma is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

Foto: Annemieke van der Togt

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 november 2021 /