Reality-sterren en hun baby’s in A Star Is Born op Videoland

Ze zijn jong, bekend en actief op social media, maar dan ineens staat hun wereld volledig op hun kop door de komst van hun eerste kindje. Controles bij de verloskundige, slapeloze nachten, veel gehuil en onzekerheid; hoe gaan reality-sterren om met deze compleet nieuwe wereld? Rowena (Utopia en Temptation Island) & Shane, Jethro (De Bachelorette) & Kelly, Laura Ponticorvo (mediapersoonlijkheid en youtuber) & Ryan en Sharon & Esmee (Ex On The Beach) zijn de deelnemers aan A Star Is Born. Vanaf vandaag – woensdag 27 oktober – zijn zij wekelijks te volgen tijdens deze grote stap in hun leven in de Videoland Original A Star Is Born.

Rowena & Shane

Rowena en Shane kregen als eerste van de vier koppels hun kindje. Hun zoontje is in mei geboren met de prachtige naam Eagan Renli Zoer. Rowena heeft de uitstraling van een sterke vrouw maar als het om haar baby gaat, verandert ze in een bezorgde moeder. Nu de kleine Eagan in hun leven is, genieten zij enorm. Rowena: “Onze harten stromen over van liefde en genieten in alle rust van ons mooie gezinnetje. Langzamerhand vinden we onze routine in dit nieuwe leven.”

Laura Ponticorvo en Ryan

Laura Ponticorvo en haar man Ryan zijn op 7 september ouders geworden van hun dochter Giulia Sébi Amore Margherita. Het was voor hen niet vanzelfsprekend om zwanger te raken. Zij waren dus extra dankbaar toen Laura in verwachting bleek te zijn. Ze genoten ieder moment van de zwangerschap en hebben van alles uit de kast gehaald om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van hun spruit: van zwangerschapscursus tot een EHBO-cursus voor de baby. Uiteindelijk belandde Laura in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging en is hun kindje na 34 weken zwangerschap geboren. Het was een emotionele rollercoaster waarin veel onzeker was. Laura: “Ben zo trots op ons hummeltje, zo trots op mijn man en ook trots op mezelf! We did it!”

Jethro en Kelly

Jethro en zijn vriendin Kelly hebben op 21 september hun zoontje Bodie Huta in hun armen mogen sluiten. Vanwege de hernia van Kelly verliep de zwangerschap moeizaam en is hun zoontje via een keizersnede ter wereld gekomen. Kelly droomde al jaren van een zwangerschap, maar toen het zover was sloeg de angst toe. Vier zwangerschapstesten per dag en wekelijks een pretecho konden haar een beetje zekerheid geven. Jethro: “Bodie Huta Galung, onze zoon, op de verjaardag van je vader geboren. Woorden zijn er niet. Zo emotioneel, zo dankbaar. Je moeder is de krachtigste vrouw op aarde. Je bent het mooiste wat er is. Hou onze vingers nu maar goed vast! Mijn Bodie onze Bodie! Houden van jou kleine knappe muchacho.”

Sharon van de Terror Twins

Sharon, een van de tweeling bekend van ‘Ex on The Beach: Double Dutch’ en ‘Double Trouble’ is zwanger. Ze heeft een ingewikkelde relatie en daarom is haar tweelingzus Esmee bij haar ingetrokken om te helpen met de kleine. Ze kunnen niet wachten tot het meisje geboren wordt en hopelijk ook op hen gaat lijken. De tweeling staat bekend als de Terror-Twins en hun spraakmakende uitspraken, maar thuis zijn het lieve, hardwerkende en zorgzame meiden. Met de komst van de baby gooien ze hun leven om en laten ze het verleden achter zich. Sharon: “It’s the most powerful creation to have life growing inside of you. There is no bigger gift.”

A Star Is Born

De vier stellen staan altijd zelf in het middelpunt van de belangstelling en zijn erg zoekende nu alles om de baby draait. Dit zorgt voor behoorlijk wat strubbelingen. Alle ins & outs van hun nieuwe leven zijn te volgen bij Videoland. Videoland weet wat speelt! A Star Is Born wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 oktober 2021 /