Jan Versteegh presenteert quiz De Laatste Vraag

Jan Versteegh houdt het spannend tot De Laatste Vraag. In deze nieuwe quiz gaat er iedere aflevering gegarandeerd 25.000 uit. Te kijken vanaf vanavond – dinsdag 26 oktober – om 21.30 uur op SBS6.

De Laatste Vraag

25.000 euro! Dat bedrag gaat er in elke aflevering van deze nieuwe quiz gegarandeerd uit. De grote vraag is alleen: hoeveel van de tien kandidaten – allemaal deelnemers van de VriendenLoterij – verdelen die prijs? Zijn dat er tien? Zes? Drie? Of is dat er maar één? Dat hangt helemaal af van De Laatste Vraag! Het spel is simpel: antwoord je goed, dan blijf je in het spel. Antwoord je fout, dan lig je eruit, maar… als alle tien de kandidaten een fout antwoord hebben gegeven en dus uit het spel liggen, mag iedereen weer meedoen. Zolang er tijd is, gaat de quiz door en maakt iedereen nog – of weer – kans. Alleen de spelers die de laatste vraag goed hebben, verdelen de prijzenpot. 

Jan Versteegh

De quiz heeft een lekker tempo. Presentator Jan Versteegh stelt veel vragen en die vragen zijn heel gevarieerd en toegankelijk. De tien kandidaten hebben allemaal een eigen kamer met een desk om achter te staan als ze spelen én een plek om even te ontspannen als ze niet spelen. Hun kamer kleurt rood bij een fout antwoord en zo is in één oogopslag duidelijk wie speelt en wie niet. Als alle tien de kandidaten een fout antwoord hebben gegeven en er tien rode kamers zijn, keert iedereen weer terug in het spel. Het hoge vraagtempo zorgt voor veel dynamiek TOT het signaal voor De Laatste Vraag klinkt. Wie nu nog meedoet en het goede antwoord geeft, wint  een gedeelte van  25.000 euro. Hoe minder mensen het goede antwoord geven, hoe hoger het bedrag dat ze winnen. Alles is mogelijk en het blijft bloedstollend spannend… tot en met de allerlaatste vraag.

Foto: William Rutten / Talpa

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 oktober 2021 /