Nederlandse versie Are You The One (Videoland) met deze deelnemers

De Nederlandse versie van Are You The One is vanaf vandaag – vrijdag 15 oktober – op Videoland te zien. De nieuwe afleveringen zijn ook iedere zondag om 19.00 uur bij MTV te kijken. Kaj Gorgels presenteert de show. Ontdek hier alles over de deelnemers.

Are You The One

Are You The One is één van de meest populaire datingprogramma’s van MTV. Kaj Gorgels begeleidt als presentator tien single mannen en tien single vrouwen in hun zoektocht naar de perfecte match. Het programma probeert het probeert antwoord te vinden op de vraag: “Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?”. Tien single mannen en tien single vrouwen gaan dit datingexperiment aan en proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland. 

Wie is de perfecte match?

Ze zijn niet goed in daten, maar krijgen nu de kans om hun perfecte match te vinden. Door middel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten ze er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van €200.000,-. Lukt het iedereen om zijn perfecte match te vinden?

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels: “Ik denk dat dit programma iets extra’s heeft door de toevoeging van het spelelement. Er zijn veel reality en datingprogramma’s, maar bij Are You The One? kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is. Gaandeweg ga je de koppels in je hoofd vormen en ben je benieuwd of je zelf de perfecte matches kunt raden. Het match-up moment is daarom éxtra spannend, je leeft echt mee als kijker.”

Deelnemers Nederlandse Are You The One

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de deelnemers van de Nederlandse Are You The One. We hebben alle tien de vrouwen en de tien heren voor je op een rijtje.

Vrouwen Are You The One (NL)

 • Yasmin – De stoere en sportieve 32-jarige Yasmin is groot fan van vechtsport, houdt van dansen en staat als het kan graag op haar snowboard. Het enige wat ze nog mist is een man waar ze haar passies mee kan delen. Yasmin is op zoek naar iemand met veel humor én die haar genoeg tegengas kan bieden.
 • Floor – De 31-jarige Floor is een gezelligheidsdier en niet op haar mondje gevallen. “Work hard play hard” is haar levensmotto en ze zoekt daarom een man met pit en ambitie. Floor valt op lange, zelfverzekerde mannen die haar behandelen als een prinses. Mannen die geen initiatief tonen, onbetrouwbaar zijn en geen moeite doen, vindt ze een echte afknapper.
 • Rabia – De onwijze beauty Rabia is 29 jaar en weet precies wat ze wil en wat ze waard is. Ze werkt als producer en droomt van een eigen fashionlijn. Ze krijgt het warm van een echte romanticus en eerlijkheid is voor haar heel belangrijk. Rabia is gek op haar familie en droomt van een groot gezin.
 • Shanice – De 24-jarige Shanice is een stoere en sportieve vrouw. Met haar werk als lerares voor moeilijk opvoedbare kinderen laat ze ook haar behulpzame kant zien. Ze is op zoek naar een gespierde, zorgzame en verzorgde man. Ze houdt niet van jaloerse types en ze knapt af op mannen die kleiner zijn dan zij.
 • Maartje – De altijd vrolijke Maartje is 25 jaar en helemaal klaar voor de zoektocht naar een maatje met wie ze haar leven kan delen. Ze heeft naast haar lieve uitstraling een pittige kant en is niet bang om op een man af te stappen. Maartje houdt van mannen met donker haar, een mooie uitstraling en een sportief lichaam. Daarnaast is iemand waarmee ze kan lachen heel belangrijk.
 • Damiët – De Rotterdamse Damiët is 26 jaar en heeft een energieke en spontane persoonlijkheid. Ze is geïnteresseerd in anderen en weet met haar sociale skills mannen makkelijk te verleiden. Ze houdt van zelfverzekerde en slimme types en wilt een man die lief voor haar is. Een arrogante man met teveel ego heeft Damiët een hekel aan.
 • Irene – De 24-jarige ambitieuze en sportieve Irene is een echte strijder en gaat recht op haar doel af. Fitness is haar leven en ze houdt ervan om mensen te motiveren. Ze is op zoek naar een ambitieuze en sportieve man die ook van een feestje houdt. Een verzorgd uiterlijk staat hoog op haar lijstje. Ze kan niet wachten om alle jongens te ontmoeten en de connectie aan te gaan.
 • Michèle – De enthousiaste Michèle is 24 jaar en heeft een onwijs energieke en vrolijke persoonlijkheid. Ze woont in Scheveningen en is regelmatig op het strand te vinden. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij Michèle op nummer één en dit is dan ook heel belangrijk in een relatie voor haar. Ze is op zoek naar een zorgzame man waarmee ze uren kan lachen en waarmee ze samen de wereld kan ontdekken.
 • Faby – De 21-jarige Faby is opgegroeid in Spanje en heeft een energieke en positieve persoonlijkheid. Ze is een temperamentvolle Latina en een zeer ambitieuze dame. Ze is op zoek naar een langere, afgetrainde man die zorgzaam, zelfverzekerd en ambitieus is. Faby knapt af op arrogante types en té ijdele mannen.
 • Dividivi – De spontane en echte dierenvriend Dividivi is 24 jaar en niet gemaakt om single te zijn. Ze houdt van het spel der verleiding en valt eerder op innerlijk dan op uiterlijk. Een zelfverzekerde man met humor zijn pluspunten voor haar. Dividivi houdt niet van jongens die niet zelfstandig zijn en teveel opscheppen.

Mannen Are You The One (Nederland)

 • JB – De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon, loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief maar ook vrij dominant zijn. Daarom is hij op zoek naar een zorgzame dame die hem wat tegengas geeft.
 • Ivo – De sportieve Ivo is een grote, vriendelijke knuffelbeer en zoekt een lieve en zachte vrouw. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde en runt als 26-jarige een bedrijf in installatie techniek. Ivo is perfectionistisch en minstens één keer per week bij de barber te vinden om zich op te frissen voor het weekend.
 • Jamal – De zorgzame, sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen. De 27-jarige is enorm ambitieus en ziet dat ook graag terug bij zijn perfecte match. Naast ambitie heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, maar misschien wel het belangrijkste: dat ze net zo goed kan koken als hij.
 • Jaap  – De 25-jarige Katwijkse Jaap is klaar om serieus op zoek te gaan naar de liefde. Met zijn zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame met humor. Arrogantie vindt hij een echte afknapper.
 • Nuri – De 28-jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met huisje-boompje-beestje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter en wilt daarbij een vrouw die haar uiterlijk belangrijk vindt.
 • Maxim – De 23-jarige Gorinchemse voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van ‘huisje, boompje,beestje’. De personal trainer houdt van een dame met een gezonde lifestyle en die niet vies is van een feestje. Zijn vrouw mag wat hem betreft een zelfverzekerd en ijdel type zijn die hem genoeg tegengas kan bieden.
 • Joey – De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten verovert. De 29-jarige professioneel danser uit Rotterdam is een amicaal en ‘laid back’ persoon. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde, maar zoekt nog één ding: zijn perfecte liefdes match. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.
 • Boudewijn – Boudewijn krijgt vaak complimenten over zijn uiterlijk, maar achter deze grote spierbundel schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar ook recht door zee. De 25-jarige Leidenaar wil graag een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat.
 • Tycho – De altijd vrolijke Tycho is een loyale en positieve man. Deze 25-jarige MMA-fighter heeft een klein hartje. Met zijn lieve ogen en brede glimlach is hij klaar voor zijn perfecte match. De vrouw van zijn dromen is sportief en niet te ijdel.
 • Délano –  De 23-jarige Brabantse Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld over gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole in one. Bij ‘Are You The One?’ hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden. Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt in een vrouw.

Foto: Videoland / Mark Engelen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 oktober 2021 /