De zin van je leven – over inspiratie en ongemak

Welke zin uit de Bijbel blijft je je leven lang bij? Deze vraag stelt Jacobine Geel in haar nieuwe KRO-NCRV programma De zin van je leven aan een keur aan gasten. Te kijken vanaf vandaag – woensdag 13 oktober – om 17.50 uur bij KRO-NCRV op NPO2.

De zin van je leven

De zin van je leven gaat niet alleen over inspiratie maar ook over ongemak en verbazing. Want wie de Bijbel leest stuit ook op vervreemdende maar altijd erg menselijke verhalen. De vraag is: heeft de Bijbel voor ons nog relevantie in deze tijd? En kun je voor de broodnodige inspiratie en levenswijsheden ook niet terecht bij veel andere (zelfhulp)boeken? 

Bekende gasten

Jacobine Geel ontvangt een keur aan gasten variërend van schrijvers, zangers, politici, theologen, wetenschappers en sporters. De een-op-een gesprekken met Chris Kijne, Almatine Leene, Freek de Jonge, Ellen Deckwitz, Heino Falcke, Jan Rot, Klaas van Kruistum, Milouska Meulens en vele anderen inspireren, verrassen en laten hun ongemak en verbazing zien. Dit programma komt tot stand in samenwerking met de het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap en de Protestantse Kerken in Nederland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

13 oktober 2021 /