Spoken Word Sessies over de dood op NPO 2 extra (en online)

HUMAN presenteert het vierde seizoen van de Spoken Word Sessies. Het thema van dit seizoen is de dood. Acht woordkunstenaars delen hun verhaal. Te kijken vanaf vandaag – woensdag 22 september – op NPO 2 extra en online.

De Dood

Waarom zou je de dood niet diep in de ogen kijken? Waarom zou je niet het gesprek aangaan met de dood? Sterker nog, zonder de dood is het leven niet compleet, de dood toont ons de essentie van het leven en, niet in de laatste plaats, spreekt tot de verbeelding.En juist die verbeelding probeert HUMAN te vatten in het vierde seizoen van Spoken Word Sessies.

Spoken Word Sessies

Acht woordkunstenaars, bij elkaar gebracht door curator Manu van Kersbergen, werden weer gekoppeld aan jonge muzikanten die samen een nieuw kunstwerk creëerden. Dit seizoen zijn de spoken word-artiesten: Zaïre Krieger, Saman Amini, Niniane Everaert, Esohe Weyden, Gery Mendes, Mirte Hartland, Elten Kiene en Kevin Blaxtar de Randamie. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 september 2021 /