Spoken Word Sessies over de dood op NPO 2 extra (en online)

HUMAN presenteert het vierde seizoen van de Spoken Word Sessies. Het thema van dit seizoen is de dood. Acht woordkunstenaars delen hun verhaal. Te kijken vanaf vandaag – woensdag 22 september – op NPO 2 extra en online.

De Dood

Waarom zou je de dood niet diep in de ogen kijken? Waarom zou je niet het gesprek aangaan met de dood? Sterker nog, zonder de dood is het leven niet compleet, de dood toont ons de essentie van het leven en, niet in de laatste plaats, spreekt tot de verbeelding.En juist die verbeelding probeert HUMAN te vatten in het vierde seizoen van Spoken Word Sessies.

Spoken Word Sessies

Acht woordkunstenaars, bij elkaar gebracht door curator Manu van Kersbergen, werden weer gekoppeld aan jonge muzikanten die samen een nieuw kunstwerk creëerden. Dit seizoen zijn de spoken word-artiesten: Zaïre Krieger, Saman Amini, Niniane Everaert, Esohe Weyden, Gery Mendes, Mirte Hartland, Elten Kiene en Kevin Blaxtar de Randamie. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 september 2021 /