Nieuw seizoen DNA Onbekend met Dionne Stax

Het programma DNA Onbekend met presentatrice Dionne Stax start vanavond – dinsdag 21 september – aan een nieuw seizoen. In de eerste aflevering zien we Marcel, die twijfelt of zijn vader ook echt zijn vader is. En het verhaal van Lies, die hoopt te ontdekken wat het grote geheim van haar moeder is. DNA Onbekend kun je om 20.35 uur kijken op NPO1 bij AVROTROS.

DNA Onbekend

De 52-jarige Marcel hoort op zijn 23ste van zijn vader, na een ruzie, dat hij niet van hem is. Een paar jaar later zegt vader dat wat hij destijds zei, onzin was. Dit brengt Marcel in verwarring. Als hij in 2020 via een zus van zijn vader hoort dat hij misschien van de buurman is, gaat hij op onderzoek uit. Vader zegt dat zijn zus iets verzint. Wat klopt er nu van de verhalen die er rondgaan? Hij zoekt de zekerheid door een DNA-onderzoek te laten doen.

Verder het verhaal van Lies. 2 jaar na de dood van haar moeder, komt de opa van haar vriend met een bijzonder verhaal. De moeder van Lies heeft met hem een geheim gedeeld. Opa heeft gezworen niets te verklappen. Lies heeft het vermoeden dat dit geheim over haar gaat, dat zij niet de dochter van haar vader is. Nu wil Lies duidelijkheid door middel van een DNA-test met haar zus. Was dit het grote geheim van moeder? Te zien op NPO 1. 

Dionne Stax

Momenteel is Dionne Stax met twee programma’s op tv te zien. Nu zie je haar bij AVROTROS in DNA Onbekend. En daarnaast is ze bij haar nieuwe werkgever omroep MAX te zien met een nieuw seizoen van Van onschatbare waarde. Morgen (22 september) kun je naar de vierde aflevering kijken; in totaal zijn er 6 nieuwe afleveringen. Natuurlijk kun je deze ook terug kijken via NPO Start en NPO Plus. Daarnaast staan er dit najaar nog een aantal nieuwe programma’s met Dionne Stax op de agenda. Maar daar later meer over…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 september 2021 /