Naakt! met Linda de Munck en Arda Kaya

In Naakt! onderzoeken Linda de Munck (Seksleven, #kutvoorlichting) en Arda Kaya (Alicante, Male Model) hoe het ruim een halve eeuw na de seksuele revolutie gesteld is met de seksualiteit én schaamte van Nederlandse jongeren. Te kijken vanaf vandaag – zondag 19 september – om 15.00 uur op YouTube 3LAB en op NPO3.nl.

Naakt!

Linda de Munck en Arda Kaya proberen te begrijpen waar deze ogenschijnlijke achteruitgang vandaan komt. Wat is de invloed van andere culturen op het vrijelijk tonen van onze seksualiteit? Of is het eerder een verplaatsing van onze seksuele vrijheid, van de straat naar online; dat we ons comfortabeler voelen om ons te exposen op een scherm?

Linda de Munck

Je kent Linda de Munck van haar YouTube video’s over seks. Ze noemt zichzelf ook wel inspirator op het gebied van seksualiteit. Dat doet ze onder andere met haar podcast Op Zoek Naar Seksualiteit. Ze is schrijfster van het boek Seksleven. Dit boek gaat over liefde, seks, relaties, seksualiteit en taboes. Eerder maakte ze al #Kutvoorlichting De Serie.

Arda Kaya

Arda Kaya is presentator. Hij begon als reporter bij FunX. Bij BNNVARA heeft hij zijn eerste webserie Male Model gemaakt. Maar je kent hem ook van Alicante. Nu heeft hij voor HUMAN Naakt! met Linda de Munck gemaakt.

Foto: HUMAN.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 september 2021 /