Nathalie Meskens heeft zoontje: Loé

Nathalie Meskens en haar partner zijn de trotse ouders geworden van zoontje Loé, een broertje voor de kleine Lima. De kleine jongen is op 6 september geboren en is kerngezond; ook mama Nathalie stelt het opperbest.

Nathalie Meskens bevallen

“Het gezin geniet de komende tijd van hun roze wolk en hun kersvers gezinsgeluk. VTM en alle medewerkers van DPG Media wensen hen van harte proficiat!”, aldus VTM in het persbericht, dat ze vanochtend verstuurden. Nathalie deelde alvast deze eerste foto van haar zoontje Loé (zie hierboven).

Programma dit najaar

Nathalie Meskens is later dit najaar te zien in het nieuwe seizoen van Wat een jaar. Ze maakt samen met haar mede teamcaptain Jonas Van Geel en presentator Koen Wauters opnieuw een sprong in de tijd om zich onder te dompelen in een jaar dat hun studiogasten bewust meemaakten. Van de outfits tot de kapsels en van de decors tot de muziek, het komt allemaal terug. Natuurlijk delen we het hier wanneer het zover is.

Nathalie Meskens na bevalling aan het werk

Daarnaast sprak de presentatrice en actrice over een programma waarvoor de opnames nog dit najaar starten; of dit het nieuwe seizoen Wat een jaar is of een andere show, durf ik niet te zeggen. Toen gaf Nathalie Meskens in ieder geval aan vrij snel na de bevalling van haar zoontje weer aan de slag te moeten.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 september 2021 /