Bloemencorso Zundert 2021 bij MAX met verslag Mascha de Rooij

Na een jaar van afwezigheid, vindt dit jaar weer het Bloemencorso Zundert plaats. MAX zendt op zaterdag 11 september om 17.10 uur op NPO 1 een registratie uit. Mascha de Rooij doet verslag.

Bloemencorso Zunder 2021

Het Bloemencorso Zundert gaat dit jaar door! In verband met corona zullen er dit jaar geen rijdende wagens te zien zijn, maar staan de praalwagens geparkeerd. Onveranderd zijn de prachtige wagens. Deze zijn bekleed met duizenden bloemen. Zundert staat bekend om zijn dahlia’s; op sommige wagens worden meer dan 300.000 bloemen verwerkt.

Mascha de Rooij


Mascha de Rooij neemt de kijker aan de hand door de kleurrijke wereld van het bloemencorso van Brabant. de MAX-presentatrice begon haar carrière bij de regionale omroep in Brabant. Inmiddels is ze al jaren te zien bij MAX waar je onder andere MAX Geheugentrainer presenteert. Tot eind 2018 maakte ze met Jeroen Latijnhouwers dagelijks het tv-programma Hallo Nederland.

Het Bloemencorso in Zundert 2021 is op zaterdag 11 september om 17.10 uur op NPO 1 bij MAX te kijken.

Foto: Mascha de Rooij – Janita Sassen / MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 september 2021 /