Handhavers & Overtreders op RTL 5 en Videoland

Handhavers & Overtreders is weer een programma voor de liefhebbers van realityprogramma’s over hulpdiensten, misdaadbestrijding en handhaving van de orde. Voor de liefhebbers van de reeksen, zoals Helden van Hier, is er nu dus weer een nieuwe show. Nu te zien op Videoland en vanavond – dinsdag 31 augustus – om 20.30 uur bij RTL5.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Handhavers & Overtreders

We volgen in Handhavers & Overtreders het dagelijkse werk van de handhavers die zich inzetten voor de openbare orde en veiligheid op straat. Dit biedt een uniek kijkje achter de schermen bij de aanpak van allerlei soorten overtredingen, zoals lachgasproblematiek, geluidsoverlast en straatraces.

Aflevering 1

We gaan een dag mee met de handhavers van Scheveningen die tot tweemaal toe worden geconfronteerd met illegaal lachgas. In Rotterdam ontstaat er een spannende achtervolging na een knokpartij tussen twee bekenden van elkaar. En in Den Haag krijgen boswachters te maken met een schreeuwende, dronken man.

In Overtreding

Iedere dinsdag volgt er een nieuwe aflevering op RTL5. Je kunt ‘m vanaf ’s ochtends al zien op Videoland. Zelf ben ik erg benieuwd naar dit programma; in het verleden had je voor mijn gevoel een soortgelijke serie, namelijk In Overtreding. Voor dit programma werden zowel de politie, de dierenbescherming als de handhavers op straat gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. Nu lijken de onderdelen meer opgesplitst, want Ewout Genemans neemt de kijker natuurlijk altijd mee achter de schermen bij de politie.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

31 augustus 2021 /