Handhavers & Overtreders op RTL 5 en Videoland

Handhavers & Overtreders is weer een programma voor de liefhebbers van realityprogramma’s over hulpdiensten, misdaadbestrijding en handhaving van de orde. Voor de liefhebbers van de reeksen, zoals Helden van Hier, is er nu dus weer een nieuwe show. Nu te zien op Videoland en vanavond – dinsdag 31 augustus – om 20.30 uur bij RTL5.

Handhavers & Overtreders

We volgen in Handhavers & Overtreders het dagelijkse werk van de handhavers die zich inzetten voor de openbare orde en veiligheid op straat. Dit biedt een uniek kijkje achter de schermen bij de aanpak van allerlei soorten overtredingen, zoals lachgasproblematiek, geluidsoverlast en straatraces.

Aflevering 1

We gaan een dag mee met de handhavers van Scheveningen die tot tweemaal toe worden geconfronteerd met illegaal lachgas. In Rotterdam ontstaat er een spannende achtervolging na een knokpartij tussen twee bekenden van elkaar. En in Den Haag krijgen boswachters te maken met een schreeuwende, dronken man.

In Overtreding

Iedere dinsdag volgt er een nieuwe aflevering op RTL5. Je kunt ‘m vanaf ’s ochtends al zien op Videoland. Zelf ben ik erg benieuwd naar dit programma; in het verleden had je voor mijn gevoel een soortgelijke serie, namelijk In Overtreding. Voor dit programma werden zowel de politie, de dierenbescherming als de handhavers op straat gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. Nu lijken de onderdelen meer opgesplitst, want Ewout Genemans neemt de kijker natuurlijk altijd mee achter de schermen bij de politie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 augustus 2021 /