Kopen Zonder Kijken seizoen 4 van start bij RTL4 en Videoland

Kopen Zonder Kijken seizoen 4 gaat vanavond – maandag 30 augustus om 20.30 uur – van start bij RTL4 en Videoland. De Vlaamse kijkers kennen dit programma als Blind Gekocht; één groot verschil: in het Nederlandse programma wordt per aflevering één stel gevolgd.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Acht nieuwe afleveringen

In totaal zijn er acht nieuwe afleveringen van Kopen Zonder Kijken. Acht stellen geven de zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning uit handen. Presentator Martijn Krabbé en zijn team zoeken niet alleen een huis voor de stellen, ook kopen en verbouwen ze het huis. En de stellen? Die zien het huis pas als koopovereenkomst getekend is.

Kopen Zonder Kijken seizoen 4

In de eerste aflevering van seizoen 4 van Kopen Zonder Kijken maken we kennis met Bas, Sofie en baby Boaz. Zij wonen al drie jaar in een van de leukste wijken van Utrecht, maar toch willen ze graag verhuizen. Zij zijn absoluut niet de enige zoekers op de huizenmarkt, dus de concurrentie is moordend. Een overspannen woningmarkt is niet hun enige probleem. Bas en Sofie zijn beiden zelfstandig ondernemer en dat maakt hun situatie alleen nog uitdagender.

Deelnemers

Yort en Merel zijn de gelukkige deelnemers aan de tweede aflevering van Kopen Zonder Kijken. Althans gelukkig… Zij wonen nu met hun twee zoontjes in Assendelft. Hun huis wordt nu echt te klein, dus willen zij graag verhuizen. Zij komen er samen absoluut niet uit en hebben dringend hulp nodig. De huizenmarkt zit muur- en muurvast, dus wat nou als het niet lukt? Martijn Krabbé en zijn team gaan de uitdaging graag aan.

Alex van Keulen en Bob Sikkes

Kopen Zonder Kijken wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Hij zet makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes aan het werk. Vervolgens zorgt Roos Reedijk voor de finishing touch met alle accessoires en dergelijke. Een programma dat zeker in deze tijd, waarin de woonmarkt volledig overspannen is, een uitkomst is.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

30 augustus 2021 /