Derde seizoen Killing Eve op Canvas kijken

Het derde seizoen van Killing Eve kun je vanaf woensdag 1 september op Canvas kijken. Het is één van de vele internatinale top series die de zender najaar 2021 op tv brengt. Ontdek hier meer over seizoen 3 en waar je deze reeks in Nederland en België (op tv) kunt kijken.

Villanelle & Eve Polastri

Killing Eve is de veelgeprezen feministische spionageserie over het kat-en-muis-spel tussen Villanelle en Eve Polastri. Villanelle (Jodie Corner) is een meedogenloze huurmoordenaresen Eve Polastri (Sandra Oh) een ‘profiler’ van de Britse geheime dienst. In de eerste twee reeksen zagen we hoe de twee ondanks hun grote verschillen in menig opzicht door elkaar geobsedeerd raakten. Maar dat neemt niet weg dat ze elkaar naar het leven bleven staan.

Derde seizoen

Op het einde van de tweede reeks werd Eve door Villanelle neergeschoten. Aan het begin van de derde reeks blijkt Eve de schietpartij overleefd te hebben, maar ze werkt nu in een Koreaans restaurant. Ook Villanelle lijkt haar gewelddadige leven vaarwel te hebben gezegd. Maar daar komt al snel verandering in…

Killing Eve kijken

Kun je hier niet op wachten? Geen probleem: de serie is namelijk ook op dvd verkrijgbaar. Je kunt zowel kiezen voor de box met seizoen 1 tot en met 3. Of voor het losse, derde seizoen van Killing Eve. In Nederland kun je deze Killing Eve eveneens op Videoland kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 augustus 2021 /