Nieuw seizoen van Undercover in Nederland met Alberto Stegeman

Aanstaande zondag 25 juli start om 20.30 uur het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland. Alberto Stegeman legt met zijn verborgen camera’s ook in 2021 weer tal van duistere zaken bloot.

Seksuele intimidatie

In het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland staat onder andere een zaak centraal, waarin de eigenaar van een manege zijn personeel seksueel intimideert. Alberto Stegeman bespreekt dit onderwerp met verschillende medewerkers en stelt een plan op om bewijs te verzamelen. Ze staan natuurlijk een stuk sterker als deze handelingen van seksuele intimidatie op beeld zijn vastgelegd.

Wanbetalers

In de eerste aflevering aandacht voor een immens probleem. Wanbetalers die ondanks een vonnis weigeren te betalen en doorgaan met hun praktijken. Beslag leggen heeft geen zin, want de oplichters hebben niets op naam en er staat geen geld op de rekening. Waar het geld wel is? Joost mag het weten en slachtoffers staan massaal in de kou. In de uitzending twee heftige zaken waarbij dat het geval is. Het gaat om meerdere slachtoffers van een autohandelaar die facturen niet betaalt en slachtoffers van een louche aannemer. Een van de slachtoffers krijgt zelfs nog bijna een kwart miljoen euro, maar de aannemer weigert te betalen. Alberto Stegeman gaat de confrontatie aan met de wanbetalers en kaart het probleem aan in politiek Den Haag.

Undercover in Nederland

Welke spraakmakende zaken we nog meer kunnen verwachten in dit nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, durf ik nog niet te zeggen. Maar inmiddels heeft Alberto Stegeman op dit vlak natuurlijk wel een goede reputatie. Al jaren haalt hij misstanden boven water. Daarbij deinst hij nergens voor terug. Maar wat hij doet, dient ook zeker een maatschappelijk belang. Zo stelde hij de beveiliging van Schiphol aan de kaak. En ook de beveiliging van defensie heeft hij getest door een nepbom achter te laten in een eetzaal van de legerplaats bij Oldebroek.

Alberto Stegeman

Naast Undercover in Nederland heeft Alberto Stegeman ook verschillende andere programma’s gepresenteerd. Denk aan Stegeman op de Bres, Onopgeloste zaken, Red mijn vakantie (samen met Rob Geus), maar ook aan het eerste seizoen van Gestalkt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 juli 2021 /