BEAT ME: The Five Knock-Outs op SBS6 met Frank Dane

BEAT ME: The Five Knock-Outs op SBS6 met Frank Dane. Deze nieuwe zangwedstrijd is te zien vanaf zaterdag 10 juli om 20.30 uur. In deze show moeten de deelnemers niet alleen beschikken over een fantastische stem, maar ook over een portie inschattingsvermogen.

BEAT ME

Wat is hun zangtalent waard? Kunnen ze dat inschatten? In elke aflevering worden vijf knock-outs, vijf zangduels gezongen in allerlei genres: van volkszangers tegen rockers tot singer-songwriters tegen bands, elke combinatie is mogelijk. Een loting bepaalt welke uitdager als eerste een winnaar van vorige week mag kiezen om tegen te duelleren. Beide kandidaten treden op en een wisselende, driekoppige vakjury én een publieksjury van zeventig man sterk bepalen wie er wint.

Hoeveel is zangtalent waard?

Na iedere knock-out staat de winnaar van vorige week voor de keus: stapt hij uit met het bedrag dat hij nu waard is? Of wacht hij de uitslag van de jury af, met de kans dat hij wint en in de volgende aflevering nóg meer geld waard is. Een risico, want bij verlies vertrekt hij met lege handen. Hoe meer knock-outs een kandidaat wint, hoe meer geld er op het spel staat. Na zes knock-outs is dat zelfs 50.000 euro! Wat is wijsheid? Geloven in je eigen talent of op tijd uitstappen? 

Juryleden Beat Me

Nieuwsgierig naar wie de juryleden van Beat Me zijn? Iedere week schuift er een andere gastjury aan. Denk bijvoorbeeld aan Jim Bakkum, Trijntje Oosterhuis, Ronnie Flex, Jamai Loman, Emma Heesters, Jeroen van der Boom en Glennis Grace.

Frank Dane

“Ik vind het een ongelooflijke eer dat ik zo’n grote studioshow als BeatMe mag gaan presenteren. Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Het belooft een spannende en leuke show te worden met bijzondere talenten, die ook nog eens heel veel geld kunnen verdienen. Zin in!”, aldus Frank Dane, die je kent als radio-dj bij 538. Wist je dat hij het broertje is van Robert Jensen?

Vanaf 14 augustus is BEAT ME te kijken vanaf 20.00 uur. De afleveringen zijn terug te kijken op Kijk.nl.

Foto: William Rutten / 538.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 juli 2021 /