Tussen ons: over hoe verslaving tussen ouders en kinderen staat

De documentaire Tussen ons van Sam Geyskens, Vincent Everaerts en Lander Haverals gaat over hoe een verslaving tussen ouders en kinderen staat. Je ziet ‘m op zondag 30 mei om 21.00 uur op Canvas.

Tussen ons

Hoe kan je omgaan met een moeder die zwaar verslaafd is aan medicatie en nog slechts een schim van zichzelf lijkt te zijn? Is er voldoende liefde voor je zoon om hem onvoorwaardelijk te blijven steunen als hij zich steeds meer in drank en drugs verliest? Hoe bang is een klein meisje voor haar dronken vader? Tussen ons vertelt het aangrijpende verhaal van drie ouder-kind duo’s. Allen zijn verbonden door eenzelfde strijd om hun geliefde zoon, dochter, moeder of vader te blijven steunen. Maar hoe onvoorwaardelijk is de liefde wanneer een verslaving lonkt? Telkens opnieuw een strijd tussen liefde en verslaving.

De chinezen

Deze documentaire van Sam Geyskens, Vincent Everaerts en Lander Haverals is een productie van De chinezen. Ze hebben deze gemaakt in samenwerking met VAD (Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs) en Te Gek!? Je kent productiehuis De chinezen van Dwars door…, De Kemping, Radio Gaga en de documentaire over Arsenal – The Rythm of the Band.

Foto: Canvas.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 mei 2021 /