Make Up Your Mind: BN’ers als dragqeen

Zeven bekende Nederlandse mannen worden omgetoverd tot dragqueen voor het eenmalige programma Make Up Your Mind. Deze show is op zaterdag 15 mei te kijken om 21.30 uur bij RTL 4.

Make Up Your Mind

In het nieuwe RTL 4 programma Make Up Your Mind worden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot de meest beeldschone Drag Queens. Aan het panel, onder leiding van presentator Carlo Boszhard, de taak om te ontdekken wie er verborgen zitten achter de drag personages. Teamcaptains Fred van Leer en Nikkie de Jager strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk BN’ers te raden. Zij krijgen hulp van Edsilia Rombley en Ruben Nicolai.

Bekende Nederlandse mannen als dragqueen

In deze eenmalige uitzending zijn zeven bekende mannen de uitdaging aangegaan om de kunstvorm drag eigen te maken. Zij gaan hun ‘inner queen’ omarmen. Na een intensieve training laten ze in deze zaterdagavondshow zien hoe zij als een ware diva over de catwalk kunnen paraderen. Hoe ze een perfecte lipsync kunnen uitvoeren, maar vooral hoe je indruk maakt op de vakjury.

Jury met Envy Peru

De vakjury bestaande uit professionele dragqueens onder leiding van juryvoorzitter Envy Peru zullen per ronde een BN’er naar huis sturen. De vraag aan het panel om te raden wie deze BN’er is voordat hij de show verlaat. Ziet ons panel door de make up de identiteit van de BN’er? Weten zij de hints te raden die verstopt zitten in onder andere de drag outfits? Maar ook in de performances van onze BN-er Queens? Make Up Your Mind is een productie van Herriemakers. Aansluitend kun je kijken naar de documentaire over Duncan Laurence.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 mei 2021 /