Moederdag special All You Need Is Love met Robert ten Brink

Robert ten Brink maakt in het kader van Moederdag een All You Need Is Love special. Hij bezorgt verwenpakketten aan moeders door het hele land. Te zien op zaterdag 21.30 uur bij RTL 4.

Moederdag special All You Need Is Love

In de Moederdagspecial van All You Need Is Love gaat Robert ten Brink met hulp van Albert Heijn het hele land door om verwenpakketten af te leveren bij moeders die dat verdienen. Uiteraard gaat dat op de manier die we van All You Need Is Love kennen. Ze pakken het groots aan. Van high teas tot complete fanfares en een kinderkoor; alles komt voorbij om de allerliefste moeders op ludieke wijze in het zonnetje te zetten.

Moederdagspecial

Bijzonder en speciaal, zo hoort Moederdag te voelen en dat is ook precies waar Robert ten Brink in deze special voor zorgt: een Moederdag om nooit te vergeten. Hij herenigt families, deelt bijzondere boodschappen uit, verzorgt speciale uitjes en levert verwenpakketten af bij de allerliefste moeders, soon-to-be moeders en bonusmoeders. Samen zorgt dit voor de perfecte Moederdagspecial bomvol liefde en verwennerij. 

All You Need Is Love Moederdagspecial is een productie van EndemolShine Nederland.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 mei 2021 /