Noodservice: In en Om het Huis | RTL 5 & Videoland

Noodservice: In en Om het Huis is de nieuwe reality-serie van RTL5 en Videoland. In dit programma worden experts van verschillende noodservicebedrijven gevolgd. Het programma is vanaf vandaag – donderdag 29 april – om 20.30 uur op RTL 5 te zien. De eerste twee afleveringen staan al op Videoland.

Noodservice: In en Om het Huis

Denk dan aan loodgieters, ongediertebestrijders, glaszetters tot aan de dierenambulance. Als bewoners de wanhoop nabij zijn of de situatie zelf niet meer kunnen overzien, komen de experts in actie. Dag en nacht.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Aflevering 1

De riooldienst schiet te hulp bij bewoners die al weken in een ondraaglijke stank zitten. Er is al van alles geprobeerd om het op te lossen, maar ook nu staan ze weer voor een raadsel. In Rotterdam worden de calamiteitendiensten geconfronteerd met de avondklokrellen naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen. Terwijl ze er alles aan doen om te helpen, lopen de emoties hoog op.

Aflevering 2

In Dordrecht zorgt een elektrische deken voor een ongekende schade. De calamiteitendienst is snel ter plekke en treft een volledig verwoeste woning aan. Amsterdam-Zuid wordt geteisterd door een enorme rattenplaag. Ze zitten overal: in de wc, in de keuken en op straat. Bewoners zijn de wanhoop nabij. In Hillegom zorgt een najaarsstorm voor flinke schade.

De Vuilste Jobs van Vlaanderen

Zou je nu wel meer willen zien van de riooldienst of de ongediertebestrijders, dan kun je via VTM GO ook kijken naar De Vuilste Jobs van Vlaanderen. Daarin maak je ook kennis met deze diensten, maar dan in Vlaanderen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 april 2021 /