Noodservice: In en Om het Huis | RTL 5 & Videoland

Noodservice: In en Om het Huis is de nieuwe reality-serie van RTL5 en Videoland. In dit programma worden experts van verschillende noodservicebedrijven gevolgd. Het programma is vanaf vandaag – donderdag 29 april – om 20.30 uur op RTL 5 te zien. De eerste twee afleveringen staan al op Videoland.

Noodservice: In en Om het Huis

Denk dan aan loodgieters, ongediertebestrijders, glaszetters tot aan de dierenambulance. Als bewoners de wanhoop nabij zijn of de situatie zelf niet meer kunnen overzien, komen de experts in actie. Dag en nacht.

Aflevering 1

De riooldienst schiet te hulp bij bewoners die al weken in een ondraaglijke stank zitten. Er is al van alles geprobeerd om het op te lossen, maar ook nu staan ze weer voor een raadsel. In Rotterdam worden de calamiteitendiensten geconfronteerd met de avondklokrellen naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen. Terwijl ze er alles aan doen om te helpen, lopen de emoties hoog op.

Aflevering 2

In Dordrecht zorgt een elektrische deken voor een ongekende schade. De calamiteitendienst is snel ter plekke en treft een volledig verwoeste woning aan. Amsterdam-Zuid wordt geteisterd door een enorme rattenplaag. Ze zitten overal: in de wc, in de keuken en op straat. Bewoners zijn de wanhoop nabij. In Hillegom zorgt een najaarsstorm voor flinke schade.

De Vuilste Jobs van Vlaanderen

Zou je nu wel meer willen zien van de riooldienst of de ongediertebestrijders, dan kun je via VTM GO ook kijken naar De Vuilste Jobs van Vlaanderen. Daarin maak je ook kennis met deze diensten, maar dan in Vlaanderen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 april 2021 /