Ik Vertrek: Even Weg met oud-kandidaten

Heb je Ik Vertrek: Even weg al gezien? In dit programma van AVROTROS gaan voormalig kandidaten van Ik Vertrek er even tussenuit. Waar kun je dan beter naar toe gaan, dan naar een locatie die we eerder al in het populaire programma zagen. Te zien op zaterdagavond om 20.30 uur op NPO 1.

Ik Vertrek: Even Weg

In Ik Vertrek: Even Weg vieren de oud-kandidaten niet alleen vakantie bij elkaar; ze zijn er ook om inspiratie op te doen. Tijdens hun vakantie kijken ze dan ook mee hoe de ander zijn bedrijf runt. Aan het eind van het verblijf beoordelen ze elkaar met sterren. Zijn ze onder de indruk? Of zien ze nog genoeg ruimte voor verbetering? Wat dat betreft, kun je het wel met Bed & Breakfast vergelijken.

Ontdek hier alle VertrekNL-specials over emigreren naar…

Familie Hammink & Familie Van der Linden

In de aflevering van zaterdag 1 mei wordt Familie Hammink uit Oostenrijk ontvangen door familie van der Linden uit Frankrijk – en andersom. Op de Glamping in Fongrave kennen Don en Brigitte inmiddels het klappen van de zweep. Ze zijn maar wat bereid om ‘emigratie-groentjes’ Linda en Martin te adviseren over het runnen van een hotel. Tegelijkertijd neemt Martin Don in Gries im Sellrain mee naar de kapel voor een stukje verdieping. Maar of dat aan Don besteed is? 

Spiritueel centrum & Frans chatteau

In de eerste aflevering van Ik Vertrek: Even weg gaan lex en Martina uit Hongarije vieren vakantie bij Everth en Frenske in Frankrijk. Het wordt een interessante ervaring want het spirituele centrum waar de nuchtere Everth en Frenske worden verwelkomd, is nu niet direct een plek waar ze uit zichzelf heen zouden gaan. Tegelijkertijd worden Alex en Martina verwelkomd in een Frans chateau dat verre van af is.

Hond in de hoofdrol

Cosmas en Nicole uit Frankrijk en Bart en Christa uit Spanje vieren vakantie bij elkaar in de tweede aflevering van Ik Vertrek: Even weg. Bart en Christa zijn twee echte Ik Vertrek veteranen die zich na heel wat omzwervingen op een boot in de haven van Valencia hebben gevestigd. Cosmas en Nicole hebben dan weer een vakantieverblijf in Zuid-Frankrijk. Beide stellen beleven enerverende avonturen, waarbij hond Louis ook een hoofdrol speelt.

Foto AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 april 2021 /