Het Wylde Pad van ‘De Huismuts’ Rachel van Sas

Rachel van Sas – die je kent als De Huismuts – begint zonder enige ervaring vakantiepark Het Wylde Pad in Twijzelerheide, Friesland. Dit doet ze samen met haar man Willem en huisvriend Martijn Manschot, die je kent van de Gierige Gasten. Het avontuur van het drietal zag je in het voorjaar van 2021 op Net5 in Nederland en vanaf vanavond – woensdag 6 april 2022 – wordt de 7-delige serie Het Wylde Pad ook op Play5 in België uitgezonden. Je kunt Het Wylde Pad om 22.30 uur kijken op Play5.

De Huismuts

Interieur-influencer Rachel van Sas (32) is getrouwd met Willem van Sas (32). Ze is moeder van dochtertjes Pip (4) en Rosie (2). En inspireert met haar online lifestyle platform De Huismuts ruim honderddertigduizend volgers op het gebied van opvoeden, reizen en interieur. Nu is er een nieuwe uitdaging voor De Huismuts, namelijk de opening van vakantiepark Het Wylde Pad in Twijzelerheide.

Het Wylde Pad

Samen met man Willem en huisvriend Martijn Manschot (31) – bekend van het succesvolle platform Gierige Gasten – gaat Rachel van Sas aan de slag om het gezamenlijk aangekochte vakantiepark in Noordoost Friesland (in het plaatsje Twijzelerheide) te verbouwen. Hun beoogde hele nieuwe hippe getaway moet al deze zomer de deuren openen. Onder Rachels motto Start before you’re ready gaat het drietal vol vertrouwen in eigen kunnen aan de slag. Verwezenlijken zij hun magische droom of eindigt dit alles in een nachtmerrie?

Rachel van Sas

Rachel van Sas en Willem zijn een hipsterstel uit de YouTube en Instagram generatie. Dagelijks deelt Rachel als De Huismuts met haar vele volgers beelden en inspiratie vanuit het droomhuis waar ze met Willem en haar dochters woont. Daarnaast schreef ze het boek Mom, you got this – alle onderwerpen waar ik als moeder ooit op heb gegoogled. Rachel en Willem zijn razend ondernemend. Ze hebben altijd honger naar avontuur. Daarom gooien ze plotsklaps het roer van hun leven om.

Het Wylde Pad vakantiepark

Hun mooie huis in het vertrouwde en gezellige Den Bosch ruilen ze een aantal dagen per week in voor een verouderd vakantiepark in Twijzelerheide waar maar heel weinig toeristen komen. De nu nog onaantrekkelijke plek met een mogelijkheid voor 90 bedden, bijna 15.000m2 aan privéterrein en een meertje willen zij – samen met hun vriend Martijn – omtoveren tot een bruisend vakantieoord vol eigentijdse events en ontspanning. En tevens tot hun nieuwe thuis?  

Life Changing project

Aan enthousiasme, creativiteit en inventiviteit geen gebrek. De drie jonge ondernemers zijn er dan ook van overtuigd dat er niets mis kan gaan met hun nieuwe life changing project. Maar al snel merken ze dat ze individueel en als team ook nieuwe kwaliteiten moeten aanboren voor een goede afloop van dit avontuur. Want hoe krijg je buurtbewoners mee in het uitvoeren van je ambitieuze plannen? Hoe vind je de balans tussen budgetproof en interieurproof verbouwen? Hoe houd je het hoofd koel en je relatie en vriendschap warm, terwijl je je geregeld afvraagt of jouw beoogde nieuwe leven uitpakt als gehoopt of eindigt in een nachtmerrie?

Wylde Pad in Friesland

En niet te vergeten: zitten ze in het nuchtere Friesland wel te wachten op deze enthousiaste types met de wildste plannen en geen enkele ervaring op het gebied van recreatie? Stukje bij beetje krijgt de realisatie van vakantiepark Het Wilde Pad in Friesland het karakter van een bloedstollende race tegen de klok. Het is de vraag of die race eindigt in een succesvol eerste zomerseizoen met voldoende gasten op het vernieuwde Wylde Pad-vakantiepark in Twijzelerheide of niet… 

Foto Talpa TV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 april 2021 /