Best of Liefde voor Muziek 2021 – met mooiste nummers

Had jij de Best of aflevering van Liefde voor Muziek 2021 ook al gemist? Goed nieuws: hij wordt zondag 18 april om 21.10 uur bij VTM uitgezonden. Dan kunnen we nog eens genieten van alle covers van Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse.

Best of Liefde voor Muziek 2021

Met wekelijks meer dan 800.000 kijkers (live+uitgesteld) blikken Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse terug op een succesvol seizoen van Liefde voor Muziek. In de ‘best-of’-aflevering worden de mooiste nummers nog eens op een rijtje gezet. Wist je daarnaast dat de cd met al die prachtige covers ook al is uitgekomen?

(Wist je trouwens dat je met je aankoop via deze link VlaamsKijken steunt, zodat we deze site kunnen blijven ontwikkelen.)

Artiesten Liefde voor Muziek 2021 beter leren kennen

Daarnaast komt de kijker enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Zo vertellen de artiesten onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike Arnaert die plots spoorloos was, doet Jelle Cleymans een bekentenis en deelt Emma Bale haar aparte ochtendritueel… 

Bedgeheimen…

Hoewel Jelle en Jonas boezemvrienden zijn, vreesden ze bij aankomst in het verblijf toch even voor hun vriendschap: “Ik had stress dat er maar één kamer voor ons was. Jonas snurkt super hard!” lacht Jelle Cleymans. Emma Bale daarentegen ziet alleen maar voordelen: “Samenleven met 7 artiesten, dat is een droom. Het had zo’n beetje Friends-vibes.” Volgens vroege vogel Ronny Mosuse zijn Bert Ostyn van Absynthe Minded en Tourist Le MC de langste slapers: “Tourist ging vroeg naar bed en heeft veel slaap nodig. Bert ging dan weer heel laat slapen, die bleef vaak plakken.”

Klik op de titel voor alle berichten over Liefde voor Muziek.

Zingen aan het kampvuur

Tussen de optredens door was er tijd voor ontspanning en ook daar speelde muziek vaak de hoofdrol, zo zongen de artiesten samen aan het kampvuur op het strand en liet vooral Willy zich volledig gaan tijdens een nachtelijk karaoke-feestje. Een moment dat Ronny Mosuse niet snel zal vergeten: “Willy Sommers heeft in het midden van de nacht ‘I Did It My Way’ gezongen, over zijn eigen leven. Dat vond ik fantastisch.”

Magische momenten met Geike

Naast muziek lieten de artiesten zich ook weleens gaan tijdens een potje tennis, poolen of schaak. “Ik trok vaak naar Geike om tot rust te komen. Dat waren heel magische momenten. In alle rust en met zeezicht zit je daar plots te schaken met de zangeres van Hooverphonic”, vertelt Jelle Cleymans.

Concert Liefde voor Muziek in Lotto Arena

Op zaterdag 25 en zondag 26 september trekken de artiesten van Liefde voor Muziek naar het grote podium. Daar geeft de volledige topcast van dit seizoen het beste van zichzelf in de Lotto Arena in Antwerpen tijdens Liefde voor Muziek LIVE. De artiesten brengen een mengeling van alle muzikale hoogtepunten van dit seizoen tijdens een boeiende show, omringd door een liveband. Tickets voor Liefde voor Muziek LIVE zijn verkrijgbaar via www.liefdevoormuzieklive.be

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 april 2021 /