Jill Cnudde (Bikinibody) uit Jonge Wolven schrijft boek

Jill Cnudde van Bikinibody – de onderneemster die je kent uit de VTM 2-reeks Jonge Wolven – heeft een boek geschreven. Bikinibody – 21 dagen challenge is nu verkrijgbaar.

Bikinibody – 21 dagen challenge

In Bikinibody geeft Jill Cnudde je al haar tips & tricks om in 21 dagen naar een gezonder en fitter lichaam te gaan. Jill haar motto? “Voeding, sport en mindset zijn de basis voor een aanhoudend succes!” In dit boek worden deze drie pijlers gecombineerd in handige weekplanningen boordevol recepten en work-outs. Het is de bedoeling dat je alles eenvoudig thuis kunt doen. Dus het zijn eenvoudige recepten, oefeningen die thuis op een matje kunnen en tips om bewuster in het leven te staan. Kortom: op weg naar een bikinibody…

Jill Cnudde

Jill Cnudde is een 24-jarige ondernemer en heeft sinds 2018 haar eigen bedrijf BikiniBody. Daar produceert ze sapjes, thee en soepen en heeft ze een volledige filosofie rond een bikinibody uitgewerkt.

Jonge Wolven

Het grote publiek leerde Jill Cnudde kennen tijdens het zeer succesvolle VTM2-programma Jonge Wolven. Hierin werd ze gevolgd samen met Alexander Van Laer, Gunther Ghysels, Cilem Tunc, Jeroen Poels, Stefano Pinna, Maria-Laura Raia, Tommaso Bordoni, Matthias Broways en Joyce en Raissa De Haas. Het programma draaide om (piep)jonge ondernemers die het zélf hebben gemaakt. Jonge Wolven is via VTM GO nog steeds terug te kijken. Het is een zeer inspirerend programma; zeker als je zelf ook onderneemt of die ambitie hebt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

16 april 2021 /