Jill Cnudde (Bikinibody) uit Jonge Wolven schrijft boek

Jill Cnudde van Bikinibody – de onderneemster die je kent uit de VTM 2-reeks Jonge Wolven – heeft een boek geschreven. Bikinibody – 21 dagen challenge is nu verkrijgbaar.

Bikinibody – 21 dagen challenge

In Bikinibody geeft Jill Cnudde je al haar tips & tricks om in 21 dagen naar een gezonder en fitter lichaam te gaan. Jill haar motto? “Voeding, sport en mindset zijn de basis voor een aanhoudend succes!” In dit boek worden deze drie pijlers gecombineerd in handige weekplanningen boordevol recepten en work-outs. Het is de bedoeling dat je alles eenvoudig thuis kunt doen. Dus het zijn eenvoudige recepten, oefeningen die thuis op een matje kunnen en tips om bewuster in het leven te staan. Kortom: op weg naar een bikinibody…

Jill Cnudde

Jill Cnudde is een 24-jarige ondernemer en heeft sinds 2018 haar eigen bedrijf BikiniBody. Daar produceert ze sapjes, thee en soepen en heeft ze een volledige filosofie rond een bikinibody uitgewerkt.

Jonge Wolven

Het grote publiek leerde Jill Cnudde kennen tijdens het zeer succesvolle VTM2-programma Jonge Wolven. Hierin werd ze gevolgd samen met Alexander Van Laer, Gunther Ghysels, Cilem Tunc, Jeroen Poels, Stefano Pinna, Maria-Laura Raia, Tommaso Bordoni, Matthias Broways en Joyce en Raissa De Haas. Het programma draaide om (piep)jonge ondernemers die het zélf hebben gemaakt. Jonge Wolven is via VTM GO nog steeds terug te kijken. Het is een zeer inspirerend programma; zeker als je zelf ook onderneemt of die ambitie hebt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 april 2021 /