Boer zoekt vrouw-baby’s in 90 spruiten special Yvon Jaspers

Yvon Jaspers op bezoek bij de Boer zoekt vrouw-baby’s in de 90 spruiten special. De datingshow voor boeren van KRO-NCRV is wat dat betreft een vruchtbaar succes. Sinds 2004 zijn er 103 boeren gevolgd; 85 hebben een vaste relatie en er zijn al negentig kinderen geboren. De 90 spruiten special van Boer zoekt vrouw is op zondag 11 april om 20.25 uur te kijken bij KRO-NCRV op NPO 1.

Yvon Jaspers

Toen Boer zoekt vrouw bijna 17 jaar geleden voor het eerst op tv was, had niemand dit gigantische aantal kinderen kunnen bevroeden. Yvon Jaspers: “Tijdens de opnames van het eerste seizoen Boer zoekt vrouw was ik zwanger. Mijn dochter Keesje is 15 en Guus, de eerste Boer zoekt vrouw-baby, wordt dit jaar 14. Haar hele leven presenteer ik BzV en haar hele leven hoort zij over relaties, huwelijken en geboortes. Over hoe Boer zoekt vrouw het leven van zoveel mensen positief heeft beïnvloed.”

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Elkaar leren kennen door Boer zoekt vrouw

De presentatrice en schrijfster vertelt verder: “Als ik echt stil sta bij het feit dat er 90 kinderen op de wereld zijn gekomen, omdat papa en mama elkaar dankzij het programma hebben leren kennen, is dat bijna niet te bevatten. Laatst werden er in één week vier meisjes geboren en dan betrap ik mezelf erop dat ik me stiekem toch iedere keer een beetje tante voel, haha!”

90 spruiten special

In Boer zoekt vrouw: 90 spruiten special gaat Yvon Jaspers onder meer op bezoek bij de boer die slechts twee brieven kreeg: boer Gert-Jan uit seizoen 8. Hij is dolgelukkig met Judith en ze hebben in 2017 zoontje Steff mogen verwelkomen. Yvon gaat ook naar boer Tom die in hetzelfde jaar een recordaantal van 1808 brieven kreeg en al jaren gelukkig is met Marieke. Zij zijn de trotse ouders van zoontje Moos. Verder zien we boer Wietse uit het vierde seizoen terug, hij kreeg met Neeltje drie kinderen.

Grote gezinnen

Yvon bezoekt ook twee grote gezinnen: boer Henk uit seizoen zes die met Fiona vier kinderen heeft. En boer Hans (seizoen 4) die met Audrey in januari zijn vierde kindje kreeg.

Bzv-baby naar Yvon Jaspers vernoemd

En natuurlijk gaat Yvon op kraamvisite bij boerin Steffi en Roel die Yvon hebben vernoemd in de namen van hun dochtertje Sterre Yvon Madelon. Steffi en Roel waren recent ook te zien in het programma Onze Boerderij in Europa.

Impact van kinderen op leven boeren

Hoe hebben de kinderen de levens van de boeren veranderd? Hoe ervaren ze de verantwoordelijkheid om voor kinderen te zorgen? Zorgt het leven op de boerderij ook echt voor de gedroomde jeugd? En is het vanzelfsprekend dat het kroost ooit de boerderij overneemt of is de werkelijkheid weerbarstiger.

Foto: KRO-NCRV – Yvon Jaspers heeft heel wat geboortekaartjes van alle Boer zoekt vrouw-baby’s.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 april 2021 /