Allison Scott vertelt aan Kat Kerkhofs over bedrog Sean Dhondt

Allison Scott vertelt aan Kat Kerkhofs – in het programma Kat zonder Grenzen – over hoe zij omging met het bedrog van haar man Sean Dhondt. eind vorig jaar onstond er veel rumoer over gelekte naaktfoto’s en-filmpjes van enkele bekende Vlamingen. Sean Dhondt was één van hen. Nu deelt zijn vrouw Allison Scott voor het eerst haar kant van het verhaal.

Allison Scott over bedrog Sean Dhondt

Allison Scott, de vrouw van Sean Dhondt, doet vanavond – woensdag 17 maart om 21.30 uur – in Kat zonder Grenzen voor het eerst haar kant van het verhaal. Ze vertelt openlijk hoe ze te horen kreeg dat haar partner haar bedrogen had en hoe zij met dat nieuws omging. Eerlijk: ik ben nu al onder de indruk van deze dame. Je moet echt sterk in je schoenen staan om zo je verhaal te durven delen.

Samen met Kat Kerkhofs blikt Allison Scott terug op het moment waarop Sean Dhondt haar vertelde dat er foto’s van hem circuleerden. Ze vertelt over wat dat met haar deed. Daarnaast heeft ze het ook over hoe het nu verder moet met haar huwelijk. “Er zijn mensen die zeggen: Is het wel bedrog? Die mensen kunnen oprotten.”

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Bedrog in een relatie

In Kat zonder Grenzen gaat Kat Kerkhofs woensdag langs bij koppels die in aanraking zijn gekomen met bedrog. Ze praat met mensen die bedrogen zijn, of zelf bedrogen hebben. Naast Allison, bezoekt ze ook Cindy: Cindy is al 24 jaar samen met Dany, waarvan 9 jaar getrouwd. Cindy bedroog haar man meermaals en heeft jarenlang een dubbelleven geleid.

Bekende Vlamingen over bedrog (in relaties)

Ook nu nodigt Kat vier bekende vrienden uit om over bedrog (in relaties) te praten: aan tafel praten Elodie Ouédraogo, Sybille Vanweehaeghe, Dirk Draulans en Axel Daeseleire openhartig over het onderwerp.

Interview Allison Scott op GoPlay

Kat zonder Grenzen is op woensdagavond om 21u30 bij Play4 (het voormalige Vier) te zien. Het volledige interview van Kat met Allison is na de aflevering integraal te bekijken op goplay.be.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 maart 2021 /