Wie verlaat Big Brother meteen voor 15.000 euro?

Bommetje in Big Brother vandaag. De bewoners worden voor een dilemma gezet: meteen het huis verlaten met 15.000 euro uit de groepspot of in het huis blijven?

Let op: dit bericht bevat spoilers… Lees dus niet verder als je niet wil weten wie er met het geld vandoor gaat. In de Facebook-groepen rondom het programma (waar live-stream kijkers hun bevindingen delen – werd hier tenslotte al flink over gespeculeerd én inmiddels is het ook bevestigd in de aflevering.

74 dagen

Niets is wat het lijkt in het Big Brother huis en elke dag heeft een verrassende wending. De bewoners namen op oudejaarsdag hun intrek in het huis in Amsterdam waar ze geen enkele vorm van privacy hebben. Ze zijn ondertussen al 74 dagen bezig aan het grootste experiment van hun leven.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

15.000 euro en huis verlaten

Vanochtend kregen de bewoners in het Big Brother huis de optie om het huis te verlaten en naar huis te gaan met 15.000 euro uit de groepspot.Big Brother: “Ik heb één keer 15.000 euro weg te geven uit de gezamenlijke pot aan degene die bereid is vandaag mijn huis te verlaten.”

Groepspot Big Brother

De groepspot bedraagt voorlopig 50.297,50 euro. Kiest er iemand voor het geld dan blijft er nog 35.297,50 euro euro over. Gaat er iemand het huis verlaten? Dit is te zien in de nieuwe aflevering, die morgen – dinsdag 16 maart – te zien zal zijn.

<< spoiler alert >>

Verlaat Matt Big Brother huis voor geld?

Wie de Facebook-groepen rondom de realityshow volgt, weet inmiddels dat velen denken dat Matt voor de 15.000 euro heeft gekozen. Anderen laten dan weer weten dat zijn kleding nog in zijn kast hang, dus dat het ook een afleidingsmanoeuvre kan zijn. Anderzijds begrijpen veel kijkers Matt ook als het waar zou zijn dat hij voor het geld het Big Brother huis verlaat. 15.000 euro is tenslotte ook een hoop geld. We gaan het morgen zien…

… inderdaad Matt heeft de keuze gemaakt voor het geld. We zagen dat het voor hem geen makkelijke keuze was.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 maart 2021 /