Ontdek alles over Kandidaten De Mol 2021

Tien kandidaten zijn klaar voor het avontuur van hun leven. Maar mogen ze wel vertrekken? Starten ze samen aan de zoektocht naar de mol of verliest iemand nog zijn plek? Want er zijn kapers op de kust. Maak kennis met de kandidaten van De Mol 2021.

Kandidaten De Mol 2021

De deelnemers aan De Mol 2021 zijn vanavond bekendgemaakt. Het gaat om vijf vrouwen en vijf mannen. De jongste is 20, de oudste kandidaat is 51. Het ziet er op het eerste gezicht een vlotte, sportieve groep uit. Tijd om de kandidaten aan De Mol 2021 uitgebreider te leren kennen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Annelotte

De 25-jarige Annelotte uit Dilbeek is werkzaam als recruiter. Online lezen we dat ze een goede mol zou zijn, omdat ze talent heeft voor manipulatie. Daarnaast gaat ze ver om iemand zijn of haar drijfveer te ontdekken. Liegen kan ze niet, een pokerface opzetten vindt ze moeilijk, dus het is de vraag of Annelotte het wel zou kunnen verbergen als zij de mol is. Maar zeg nooit nooit…

Dami

De twintigjarige Dami is studente psychologie. Zij is de jongste deelnemer aan De Mol 2021. Damie woont in Gent en denkt dat ze een goede mol is, omdat ze mensen snel doorziet. Daarnaast kan ze gemakkelijk geheimen bewaren in een groep. Daarnaast is ze snel emotioneel; dat kan lastig voor een mol zijn.

Jasmien

De dertigjarige Jasmien uit Ternat is advocate. Enthousiast blijven én keihard liegen? Voor Jasmien is dat geen enkel probleem. Daarnaast is ze vaak impulsief en te enthousiat – karaktereigenschappen die misschien niet zo goed bij een mol passen. Tja, en bewust proeven saboteren lijkt Jasmien ook lastig. Ze vertelt namelijk dat ze erg competitief is.

Jens Zutterman

De dertigjarige Jens Zutterman is schrijnwerker. Hij woont in Ieper. Ondanks dat Jens erg sociaal is, kan hij ook goed onopgemerkt blijven in een groep. Dat maakt hem een goede mol, aldus deze speler. Anderzijds is hij vrij impulsief en erg competitief. Hij zou dus te veel willen winnen.

Katrien Cuppens

De 39-jarige Katrien Cuppens is vaatchirurg. Ze is woonachtig in Nieuwrode. Wat haar een goede mol maakt? Ze kan stiekem heel goed liegen? Ethisch zou ze het er moeilijk mee krijgen, mocht ze toch die taak op haar moeten nemen.

Kevin

De dertigjarige Kevin is jurist en woont in Gent. Hij is goed in manipulatieve spelletjes en kan snel onverwachte beslissingen nemen. Dat maakt hem een goede mol. Daarentegen praat hij veel over alles en niets. Hij is bang dat hij er zomaar zou uitflopen dat hij de mol is.

Lennart

De 25-jarige Lennart uit Schoonbroek is werkzaam als opvoeder. Volgens hem moet een mol goed in de groep liggen; iets waarvoor hij uit het juiste hout is gesneden. Hij is namelijk heel sociaal, kan met veel mensen goed opschieten, laat anderen graag lachen en maakt gemakkelijk plezier met anderen. Maar misschien is hij ook iets te vlot voor de mol. Daarnaast is de vraag of hij zich wel genoeg kan focussen voor deze rol, want hij maakt zo graag plezier en gaat misschien wat te veel op in het avontuur om het spel ook daadwerkelijk te saboteren.

Philip De Cleen

De 51-jarige Philip De Cleen is docent marketing. Hij is de oudste kandidaat in De Mol 2021. Philippe komt uit Burcht en is als docent verbaal erg sterk. Maar hij omschrijft zichzelf ook als een enorme flapuit, die graag zijn emoties toont aan anderen. Als hij moe is, zou hij zomaar de waarheid kunnen vertellen aan iemand die dichtbij hem staat.

Samina Carremans

De 42-jarige Samina Carremans is flamenco-lerares en wordt ook wel de Jennifer Lopez van Houthalen genoemd. Als lerares kan ze zich goed inleven in anderen en ze iets wijsmaken. Ze is erg empathisch, waardoor ze voor een mol misschien te snel medelijden heeft met anderen.

Sven Uyttersprot

De 41-jarige Sven Uyttersprot uit Aalst doet ook mee aan De Mol 2021. Hij is horeca-uitbater van De Bevoorrading in de Cimorné. Wat hem een goede mol maakt? Naar eigen zeggen kan hij zich geruisloos in een groep integreren. Waarom hij het dan toch niet is? Hij is te oprecht en te eerlijk op sommige momenten.

Welke van de kandidaten denk jij dat De Mol is? Doe je voorspelling in onze Facebook-groep.

De Mol 2021

Tien onbekende Vlamingen reizen dit voorjaar mee op de stromende energie van de Moezel en de Rijn, dwars door de indrukwekkende natuurpracht van de Beierse Alpen tot in het überhippe, bruisende Berlijn. Op elkaar aangewezen hebben ze één gemeenschappelijk doel: alle opdrachten doen slagen en zo veel mogelijk geld verdienen voor de groepspot. Maar ze kennen maar beter hun pappenheimers, want in de groep schuilt opnieuw een verrader, een saboteur. Eén van hen is de mol. Hier lees je er meer over.

De Mol is vanaf zondag 21 maart 2021 te zien op Play4 en Goplay.be.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 maart 2021 /