Ontdek mooiste plekken ter wereld in Planet of treasures

Ontdek de mooiste plekken ter wereld in de zesdelige reeks Planet of treasures. Deze serie van de Australische historicus en Cambridge-prof Christopher Clark is vanaf 21 februari 2021 rond negen uur te zien bij Canvas. Een absolute aanrader.

Planet of treasures

In de zesdelige reeks Planet of treasures neemt de Australische historicus en Cambridge-prof Christopher Clark de kijker mee voor de ultieme wereldreis langs de mooiste monumenten en meesterwerken van de mensheid, maar ook van de natuur. Van de Zeven wereldwonderen van de antieke wereld tot meer dan 1000 plaatsen die vandaag tot het Unesco Werelderfgoed behoren.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Alle continenten

Het wordt een reis door tijd en ruimte naar hoogtepunten van de menselijke beschaving. De schoonheid van de natuur. En de manier waarop die elkaar hebben beïnvloed. In elke aflevering komt een continent of een subcontinent aan bod. Van Latijns-Amerika over Afrika, Europa en het Midden-Oosten tot India en Zuidoost-Azië.

Christopher Clark

Historicus Christopher Clark heeft al tal van boeken geschreven, bijvoorbeeld over hoe Europa in 1914 ten oorlog trok (in Slaapwandelaars) tot Ijzeren Koninkrijk over de opkomst en ondergang van Pruisen 1600-1947. Hier ontdek je nog meer werk van Christopher Clark.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 februari 2021 /