VTM GOLD toont VTM-klassiekers (ontdek de programma’s)

VTM GOLD toont vanaf maandag 1 maart 2021 VTM-klassiekers. Je vindt ‘m op de plek van CAZ 2, die met VTM GOLD niet alleen een nieuwe naam, maar ook nieuwe look krijgt. Voortaan worden dagelijks golden oldies uit de rijke VTM geschiedenis getoond.

Klassiekers van VTM

Programma’s die tot op de dag van vandaag nog altijd erg populair zijn bij de kijkers komen dus terug op tv. Van fictiereeksen zoals Ons Geluk en Diamant, sitcoms zoals Bompa en Nonkel Jef tot de meest legendarische entertainmentprogramma’s van toen zoals Het Mooiste Moment, De Planckaerts of Wie Ben Ik?

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

CAZ 2 wordt VTM GOLD

Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio geeft uitleg. “Vanaf 1 maart vervangt VTM GOLD het huidige CAZ 2. Die zender bereikt nu al een vast publiek met Vlaamse klassiekers en lokale VTM-reeksen zoals Nonkel Jef, Zomerrust en Slisse & Cesar. Ook bij VTM GO merken we een grote populariteit voor deze memorabele programma’s. In 2020 waren die trouwens goed voor meer dan 10 miljoen views. We merken dat de honger naar nostalgisch entertainment groot blijft, en daarom bundelen we op VTM Gold voortaan de beste programma’s uit de rijke VTM-geschiedenis.”

Programmering VTM Gold

VTM GOLD start op maandag 1 maart en brengt elke dag fictie- en entertainmentprogramma’s die in het collectief geheugen gegrift staan. De tv-avond start om 16.30 met vaste dagelijkse afspraken Nonkel Jef, Bompa, Wat Nu Weer?, SOS Piet en Sturm der Liebe. Om 20.40 is er op maandag en woensdag Het Mooiste Moment, op dinsdag en donderdag De Planckaerts en op vrijdag de fictiereeks Diamant. Aansluitend volgt elke weekdag om 21.40 een nieuwe aflevering van Ons Geluk.

In het weekend brengt de zender nostalgie ten top met de Super 50, Binnen Zonder Bellen met Koen Wauters. En de fictiereeks Dennis met Axel Daeseleire in de hoofdrol.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 februari 2021 /