Fargo seizoen 4 op Canvas (sneller dan op Netflix)

Wist je dat het vierde seizoen van Fargo vanaf 17 februari (iets na 22.00 uur) op Canvas en via VRT NU te zien is? Dat is sneller dan op Netflix. Deze veelgeprezen en vaak bekroonde misdaadreeks is geïnspireerd door de gelijknamige film van de gebroeders Coen, met dezelfde winterse en donkere sfeer, gitzwarte humor, dezelfde eigenzinnige stijl en gelijkaardige locaties.

Fargo: eerst op Canvas, daarna op Netflix

Er zijn ondertussen vier reeksen van gemaakt, die zich net als de film afspelen in de Amerikaanse Midwest, maar wel telkens met andere verhalen en personages. Canvas zendt de vierde reeks uit in primeur voor Vlaanderen op open net en nog voor Netflix. De eerste drie reeksen zijn bovendien integraal te bekijken via VRT NU.  Ook de film is nog eens uitgezonden (op vrijdag 12 februari).

Ga voor meer internationale kijktips naar Guidinc.

Fargo – seizoen 4

Het vierde seizoen van Fargo situeert zich in Kansas City, in 1950, en focust op de strijd tussen twee misdaadorganisaties. De ene bende bestaat uit Afro-Amerikanen die uit het zuiden gevlucht zijn voor de rassendiscriminatie, en de andere is een traditioneel, Italiaans-Amerikaans maffiasyndicaat. Ze proberen het op een akkoordje te gooien, maar er ontstaan toch al snel nieuwe conflicten. De hoofdrollen worden vertolkt door onder meer Chris Rock en Jason Schwartzman.

Eerdere seizoenen

De eerste reeks (met een indrukwekkend boosaardige Billy Bob Thornton en Martin Freeman) is dus te zien via VRT NU en speelt zich af in Minnesota in 2006. De tweede reeks (met onder meer Kirsten Dunst, Patrick Wilson en Ted Danson) situeert zich rond Fargo, North Dakota in 1979 en in de derde (met Ewan McGregor en David Thewlis) keren we terug naar Minnesota, in 2010.

Fargo won talloze prijzen, waaronder drie Golden Globes en twee Emmy Awards. Vanaf 17 februari iets na 22.00 uur op Canvas en via VRT NU. Ontdek hier nog meer nieuwe programma’s en series van Canvas.

Foto: Canvas

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 februari 2021 /