Prodigal Son op VIJF (alles over de serie en cast)

De spannende misdaadserie Prodigal Son is vanaf vandaag – maandag 11 januari – om 20.35 uur te zien bij VIJF. Een reeks die je ook in Vlaanderen kunt kijken op Streamz.

Prodigal Son

Zo vader, zo zoon. Dit spreekwoord gaat niet helemaal op voor de familie Bright. Papa Bright (Michael Sheen) is namelijk een gewetenloze seriemoordenaar en zijn zoon doet er juist alles aan om mensen zoals hij achter slot en grendel te krijgen. Zijn vader, die bekend staat als De Chirurg, zit in de gevangenis voor het vermoorden van tenminste 23 personen. Malcolm Bright (Tom Payne) is crimineel psycholoog en gebruikt de ervaringen met zijn vader om andere moordenaars te doorgronden en een halt toe te roepen.

Hij helpt de politie van New York om moordzaken op te lossen door de manier van denken van de moordenaars uit te leggen, maar tot zijn grote spijt heeft hij hier soms de hulp van zijn vader bij nodig. Ondertussen moet hij omgaan met zijn manipulatieve moeder, een vervelende normale zus en een moorddadige vader die nog steeds probeert zich te binden aan zijn verloren zoon en zijn eigen voortdurend evoluerende neurosen.

Cast Prodigal Son

Malcolm Bright wordt gespeeld door Tom Payne, gekend van populaire serie The Walking Dead. De rol van vader en psychopaat is weggelegd voor Michael Sheen, hem kennen we van de films: Dolittle, Underworld, Blood Diamond en The Twilight Saga: Breaking Down part 2.

Prodigal Son kijken

Ik heb op Videoland, Netflix en NPO Plus naar Prodigal Son gezocht, maar zie deze serie voor Nederland niet in het aanbod staan… Hij is wel op dvd verkrijgbaar. Mocht iemand weten waar je ‘m kunt kijken vanuit Nederland laat het me dan weten. Gelukkig kunnen we op dit moment genieten van tal van nieuwe tv-series en programma’s.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

11 januari 2021 /