Prodigal Son op VIJF (alles over de serie en cast)

De spannende misdaadserie Prodigal Son is vanaf vandaag – maandag 11 januari – om 20.35 uur te zien bij VIJF. Een reeks die je ook in Vlaanderen kunt kijken op Streamz.

Prodigal Son

Zo vader, zo zoon. Dit spreekwoord gaat niet helemaal op voor de familie Bright. Papa Bright (Michael Sheen) is namelijk een gewetenloze seriemoordenaar en zijn zoon doet er juist alles aan om mensen zoals hij achter slot en grendel te krijgen. Zijn vader, die bekend staat als De Chirurg, zit in de gevangenis voor het vermoorden van tenminste 23 personen. Malcolm Bright (Tom Payne) is crimineel psycholoog en gebruikt de ervaringen met zijn vader om andere moordenaars te doorgronden en een halt toe te roepen.

Hij helpt de politie van New York om moordzaken op te lossen door de manier van denken van de moordenaars uit te leggen, maar tot zijn grote spijt heeft hij hier soms de hulp van zijn vader bij nodig. Ondertussen moet hij omgaan met zijn manipulatieve moeder, een vervelende normale zus en een moorddadige vader die nog steeds probeert zich te binden aan zijn verloren zoon en zijn eigen voortdurend evoluerende neurosen.

Cast Prodigal Son

Malcolm Bright wordt gespeeld door Tom Payne, gekend van populaire serie The Walking Dead. De rol van vader en psychopaat is weggelegd voor Michael Sheen, hem kennen we van de films: Dolittle, Underworld, Blood Diamond en The Twilight Saga: Breaking Down part 2.

Prodigal Son kijken

Ik heb op Videoland, Netflix en NPO Plus naar Prodigal Son gezocht, maar zie deze serie voor Nederland niet in het aanbod staan… Hij is wel op dvd verkrijgbaar. Mocht iemand weten waar je ‘m kunt kijken vanuit Nederland laat het me dan weten. Gelukkig kunnen we op dit moment genieten van tal van nieuwe tv-series en programma’s.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 januari 2021 /