Nieuw seizoen Op Interventie bij VTM

Nieuw seizoen Op Interventie van VTM nu op Videoland te kijken. Deze reeks werd vanaf vanavond – 6 januari 2021 – om 20.40 uur uitgezonden op VTM en is terug te kijken via VTM GO. Het team van de interventiepolitie van de Limburgse zone Carma (uit Genk) wordt meteen gevolgd bij een spectaculaire inval met ‘1 kilo cannabis, 1 kilo hasj, XTC-pillen en meer dan 10.000 euro cash geld’.

Op Interventie

De adrenaline spat vanaf vanavond weer elke woensdagavond van het scherm tijdens het nieuwe seizoen van Op Interventie. Geen enkele dag is dezelfde voor de interventiepolitie van de Limburgse zone CARMA (uit Genk). De camera’s volgen in het spoor van politiecombi’s tijdens spannende patrouilles en interventies. Van spectaculaire achtervolgingen tot huiselijk geweld en aanhoudingen met getrokken pistolen. “Binnen onze zone zijn wij een grote familie. We zijn niet zomaar een bedrijf. Als je bij de politie werkt, dan is dat echt een deel van je leven en neem je dat ook mee naar huis. Je bent politieman 24 uur op 24, 7 dagen op 7”, aldus hoofdinspecteur Nicky. 

Overlastteam

In de eerste aflevering gaan inspecteurs Dimitri en Jeroen van het overlastteam op patrouille in de wijken. Een beruchte dealer weet te ontsnappen na een negatieve controle, maar het interventieteam plant een spectaculaire inval om hem alsnog bij de kraag te vatten. “Vaak is de drugs verstopt in dampkappen of stofzuigers, maar hier lag alles gewoon open en bloot op de keukentafel. Ze hadden daar de hele apotheek liggen: meer dan 1 kg cannabis, 1 kg hasj, rolexen, XTC-pillen en voor meer dan 10.000 euro aan cash geld”, vertelt Dimitri.  

Gewapende overvallers in La Casa de Papel-stijl

Een noodoproep bereikt politiezone CARMA als twee gewapende overvallers een hold-up plegen in een supermarkt. Beide daders zijn verkleed als figuren uit de serie La Casa de Papel. Inspecteur Alessio, grote fan van de reeks, start een klopjacht naar de daders: “Meestal laten de daders iets achter in de buurt van de overval. Die kostuums zijn heel belangrijk, want daarmee kunnen we een sporenonderzoek starten.” Wanneer ze in de omgeving een verdachte plastic zak aantreffen, denken ze de jackpot te hebben gevonden. Maar niets is minder waar… 

De afleveringen van Op Interventie zijn ook (terug) te kijken via VTM GO en in Nederland via Videoland. Ontdek hier nog meer nieuwe programma’s.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

6 januari 2021 /