Nieuwjaarsspecial First Dates in Vlaanderen

First Dates slaat voor de Nieuwjaarsspecial een nieuwe weg in. Tien vrijgezellen wagen hun kans om 2021 te beginnen met een nieuwe liefde; daarbij worden ze bijgestaan door familie en vrienden. Lees alles over deze nieuwe opzet én over de deelnemers.

Nieuwjaarsspecial First Dates

Tien vrijgezellen wagen hun kans om 2021 te beginnen met een nieuwe liefde, in een aangepast decor en met feestelijk menu. Maar dat niet alleen. Iedere vrijgezel brengt ook twee genodigden mee. Denk dan aan familie of vrienden. Die genodigden mogen de date van dichtibj volgen. Niet alleen de vrijgezellen, maar ook hun geliefden geven vervolgens commentaar op de date. Schiet Cupido raak in dit nieuwe jaar?

In Nederland kon de kijker recent genieten van First Dates Kerstspecials; hierbij kwamen onder andere oud-deelnemers van First Dates aan het woord over de (in het programma gevonden) liefde.

Deelnemers nieuwjaarsspecial

  • De jonge Italiaanse schone Zoë zoekt een liefje met traditionele waarden. Zij mag daten met Yanni, een jonge Griekse god. Beide jongelui krijgen steun van hun ouders: Michela en Erwin, en Maria en Michel. En de mama’s zien al toekomst voor hun kinderen …
  • Racefanaat Johnny wil een vrouw met lange haren. Zijn kinderen willen een leuke dame voor hun papa. Nadine heeft een kort en pittig kapsel, maar is wél rallypilote. Kan de gemeenschappelijke passie zorgen voor een race naar de finish van de liefde? De dochters van Nadine voelen potentieel in de date.
  • Voor Kathleen is daten geen evidentie. Haar zus en beste vriendin duimen dat First dates eindelijk de juiste match oplevert. Jan brengt zijn vrienden en huisgenoten mee naar het restaurant. De heren zijn overdonderd door het knappe gezelschap. En Kathleen lijkt aan de wensenlijst te voldoen.
  • Raphaël is een keurige heer op leeftijd. Hij zoekt aangenaam gezelschap, en wil een dame met klasse. Zijn dochter en kleindochter schreven hem in voor First dates, en staan hem bij tijdens de date. Opmerkelijk: de twee jongedames schelen maar vijf jaar in leeftijd. Hoe reageert mondaine Mich op deze situatie? Haar vriendinnen zijn haar steun en toeverlaat, en willen alleen het beste voor haar.
  • Thuisverpleger Jonathan heeft een groot hart: voor zijn cliënten, voor zijn familie en voor zijn hondje. Hij krijgt in het First dates restaurant de steun van zijn twee zussen, met wie hij heel close is. Familie is belangrijk, trouw in een relatie ook. Dat lijkt alvast te matchen met Joeri. Hij brengt zijn ouders mee, en mama Kristel is meteen in de wolken. Wanneer Jonathan Joeri een bijzonder cadeau geeft, lijkt de match bezegeld … Maar het blijft een spannend moment voor het hart.

First Dates restaurantpersoneel

Natuurlijk ontbreken in de First Dates Nieuwjaarsspecial ook de vaste gezichten van het programma niet. Gastheer Patrick Verhoeven, barman Bram Van Geert en serveersters Leena Van Loon en Katelen Perez T’Seyen staan de vrijgezellen bij met goede raad en bieden een luisterend oor.

Nieuwjaarsspecial van First dates: op vrijdag 1 januari om 21.55 uur op Eén en via VRT NU. Dit kun je verder kijken op nieuwjaarsdag.

Foto: VRT

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

31 december 2020 /