Jochem Myjer met Adem in, Adem uit op SBS 6

De afgelopen dagen is er in Nederland nog flink met de programmering van de jaarwisseling geschoven. We kunnen nu dus vanaf 20.00 uur genieten van Adem in, Adem uit van Jochem Myjer. Deze show heeft hij van 2016 tot en met 2019 in uitverkochte theaters door het land gespeeld. Hij stond zelfs honderd keer in Koninklijk Theater Carré.

Adem in, Adem uit

“Soms lijkt er geen eind te komen aan alle klusjes, maar in deze levendige stand-upshow met veel muziek laat Jochem Myjer zien hoe je alles kunt loslaten”, zo omschrijft Netflix Adem in, Adem uit van de Nederlandse cabaretier. Vanaf vrijdag 1 januari 2021 is-ie daar ook te zien. Maar vanavond kunnen we er dus eerst van genieten op SBS6. Met stukjes als Wadlopen, Lange Frans, De Bonaire-menéér (die meer dan 4,4 miljoen keer is bekeken op YouTube) en De Duitse vioollerares.

Jochem Myjer: minder optreden

Adem in, adem uit is de zevende show van Jochem Myjer. Nadat in 2011 een goedaardig gezwel werd verwijderd heeft hij minder energie. Toch bleef hij met Adem in, Adem uit – misschien zelfs tegen beter weten in – optreden. In Beau zei hij een aantal weken geleden dat de balans kwijt was. Hij gaat dan ook niet stoppen met optreden, maar wil minder optreden. Bijvoorbeeld maximaal één keer per week.

Cabaretier en kinderboekenschrijver

Jochem Myjer is trouwens niet alleen cabaretier; hij is ook kinderboekenschrijver. Met De Gorgels heeft hij populaire reeks voor kinderen. Je kunt de boeken vanaf zes jaar voorlezen. Kinderen vanaf ongeveer acht jaar kunnen ze ook zelf lezen. Kinderen zijn dol op de avonturen.

Adem in, Adem uit – Jochem Myjer op Videoland en Netflix)

Wist je dat Adem in, Adem uit van Jochem Myjer ook op Videoland te zien is? Als je dus één van de oudejaarsconferences wil kijken of andere plannen hebt voor deze avond, dan kun je ‘m gewoon rustig daar kijken. En wist je dat Adem in, Adem uit van Jochem Myjer vanaf vrijdag 1 januari 2021 ook op Netflix te vinden is?

Geen Videoland of Netflix waar je naar Jochem Myjer zijn show(s) kunt kijken? Verschillende van zijn programma’s zijn ook op dvd verkrijgbaar.

Foto van dvd cover is gemaakt door Stephan Vanfleteren.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2020 /