Kijk Muziekfeest van het Jaar oudejaarsavond op tv

Kijk Muziekfeest van het Jaar op oudejaarsavond om 22.25 uur Bij AVROTROS op NPO3. Dit concert in de Ziggo Dome is het grootste eindejaars-spektakel van Nederland met muziek van eigen bodem. Editie 2020 kon niet doorgaan; vandaar dat de aflevering bestaat uit hits van de afgelopen drie jaar.

Muziekfeest van het jaar 2020

Van levenslied tot nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, bijzondere duetten en verrassende optredens. De artiesten spelen met een groot 40-koppig symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser. Dit jaar kon het Muziekfeest niet doorgaan, maar zie je het beste van de afgelopen drie jaar. Had je tickets – dan zijn deze volgend jaar geldig. Lees er hieronder meer over.

Artiesten Muziekfeest op oudejaarsavond

In de versie van het Muziekfeest die op oudejaarsavond wordt uitgezonden komen weer tal van bekende Nederlandse artiesten voorbij. Denk aan Jan Smit, Anita Meijer, Gerard Joling, Ruth Jacott, Frans Bauer, Tino Martin, Maan, Kenny B, Jeroen van der Boom, Snollebollekes en André Hazes.

Muziekfeest van het Jaar 2021

Het Muziekfeest van het Jaar komt in 2021 terug. Op 11 december zal de show de Ziggo Dome weer aandoen. Gasten die nu al bevestigd zijn, zijn André Hazes, Snollebollekes, Jan Smit, Rolf Sanchez, Emma Heesters, Wilbert Pigmans, Django Wagner, Jeffrey Heesen, Henk Dissel, Mart Hoogkamer en vele anderen. Gekochte tickets uit 2020 zijn geldig voor het concert in 2021.

Ontdek meer programma’s die tijdens oudejaarsavond worden uitgezonden op tv.

Foto: AVROTROS

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 december 2020 /