Inside IKEA – documentaire over woonwinkel op Canvas

Canvas zendt van maandag 28 tot woensdag 20 december om 20.10 uur de driedelige documentaire Inside Ikea uit. Werp dankzij deze documentaire een blik achter de schermen van een van ’s werelds meest succesvolle, iconische en tot de verbeelding sprekende merken: het Zweedse IKEA.

Documentaire Inside IKEA

Jaarlijks bezoeken bijna 900 miljoen mensen in 49 landen zijn winkels, met een omzet van meer dan 34 miljard euro. Voor het eerst in de 70-jarige geschiedenis van het bedrijf heeft IKEA de deuren geopend voor cameraploegen, die exclusieve toegang kregen tot winkels, magazijnen, testlabs en designstudio’s.

Uitdagingen van het IKEA Team

De makers van de documentaire Inside IKEA volgden ook de dagdagelijkse uitdagingen van ontwerpers, productontwikkelaars, winkelmanagers en onderaannemers, van Zweden tot India, China en Jordanië. Weinig bedrijven kunnen terecht beweren dat ze de manier waarop we leven vandaag vorm geven. Nog minder bedrijven inspireren zo’n cult-achtige toewijding bij zowel de klanten als de medewerkers.

Geheim van het succes

Wat is het geheim van dat succes? Hoe beïnvloedt de machine van IKEA de mensen die ervoor werken, en hoe beïnvloedt zijn efficiënte bedrijfsmodel de wereld? Je ontdekt het in Inside IKEA.

Ontdekken wat er nog meer op tv is op maandag 28 december (en daarna?) – klik dan hier.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2020 /