Yvon Jaspers met Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial op tv

Yvon Jaspers gaat in de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial langs bij de boeren uit het laatste seizoen. Hoe is het verder gegaan na de laatste aflevering in mei? Zijn ze nog steeds gelukkig met hun keuze? Is er een nieuwe liefde op hun pad gekomen? Je ontdekt het op eerste kerstdag om 21.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. Met o.a. Boerin Annemiek, boer Geert, Geert-Jan, Bastiaan en Jan uit BZV 2020.

Yvon Jaspers

“Wat zouden we allemaal graag deze kerst dichter bij elkaar zijn. Zorgeloos en vrij samen genieten bij een vuurtje of aan een lange tafel. Het enige dat we kunnen doen is ons richten op wat er nu wél kan. Voor Boer zoekt Vrouw betekent dat dat we kunnen terugkijken op een bewogen jaar. We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat”, aldus Yvon Jaspers.

Wist je trouwes dat zij kinderboeken schrijft?

Vonden zij toch de liefde?

Boerin Annemiek, boer Geert en boer Geert-Jan kwamen alleen naar de reünie. Hoe is het verder gegaan met hun zoektocht naar de liefde? Yvon ontvangt ze opnieuw in het museumdorp in het Friese Allingawier waar hun BzV-avontuur begon met de speeddates.

Bastiaan en Milou

Boer Bastiaan en Milou straalden tijdens de reünie en konden met moeite van elkaar afblijven. Ondanks dat Bastiaan een lange-afstand-relatie niet helemaal zag zitten, kon hij niet om zijn gevoelens voor Milou heen die in Duitsland woont. Hebben de tortelduifjes inmiddels stappen gezet in hun relatie?

Boer Jan vertelt over toekomst

Afgelopen zomer besloten boer Jan en Nienke om uit elkaar te gaan. Yvon gaat opnieuw langs op de zorgboerderij om met Jan te praten over zijn toekomstplannen.

Online boeren

En natuurlijk horen we ook hoe het met de vijf boeren gaat die online zijn gevolgd. Zijn boer Ronald en Evelien nog gelukkig met elkaar? Deelt boer Willem zijn leven met een vrouw? En hoe is het toch met boer John, boer Johan en boer Frans? Dankzij Yvon Jaspers zijn we tijdens kerst weer helemaal bij op BZV vlak.

Boer zoekt Vrouw Kerstspecial, vrijdag 25 december, 21.40 u bij KRO-NCRV op NPO 1. Ontdek hier wat er verder op tv is op Eerste Kerstdag.

Foto: KRO-NCRV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 december 2020 /