De Grote Keuringsdienst Van Waarde Test – De Feestdagen

In de Grote Keuringsdienst Van Waarde Test – De Feestdagen (KRO-NCRV) gaat Daan Nieber op zoek naar de grootste voedselkenner tijdens de feestdagen. In de studio worden prominente kandidaten getest. Jij kunt als kijker thuis vanaf de bank meespelen via de NPO 3-app. Doe je mee? Dit programma is vanavond (donderdag 17 december) te zien vanaf 20.55 uur op NPO 3 bij de KRO-NCRV. Vanaf dat moment kun je ook meespelen via de app.

Grote Keuringsdienst Van Waarde Test

Wie weet het meest over het eten dat we voor de feestdagen kopen en in onze monden stoppen? Hoe wordt het gemaakt, wat zit erin en waar komt het vandaan? De Grote Keuringsdienst Van Waarde Test is een feestelijke avond vol fascinerende vragen en weetjes over producten die we allemaal wel eens kopen en bereiden tijdens de feestdagen.

Vijf bekende teamcamptains

In de studio beantwoorden vijf vakken met foodprofessionals dertig vragen. De vakken hebben allemaal een bekende teamcaptain. Voor de toetjesmakers is dat meesterpatissier én meesterkok Rudolph van Veen. De borrelaars staan onderleiding van sommelier Milton Verseput. De bekende amateurkoks hebben cabaretier Howard Komproe als boegbeeld. Vivian Reijs voert de gezonde eters aan. Jord Althuizen is de aanvoerder van de vleesliefhebbers.

Grootste voedselkenner van Nederland met feestdagen

De test bestaat uit dertig vragen, waarin we de feestdagen culinair doornemen. We beginnen met het ontbijt en eindigen met het dessert. Wie mag zich de komende feestdagen de grootste voedselkenner van Nederland noemen? Wie wint De Grote Keuringsdienst van Waarde Test – De Feestdagen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 december 2020 /