De Grote Keuringsdienst Van Waarde Test – De Feestdagen

In de Grote Keuringsdienst Van Waarde Test – De Feestdagen (KRO-NCRV) gaat Daan Nieber op zoek naar de grootste voedselkenner tijdens de feestdagen. In de studio worden prominente kandidaten getest. Jij kunt als kijker thuis vanaf de bank meespelen via de NPO 3-app. Doe je mee? Dit programma is vanavond (donderdag 17 december) te zien vanaf 20.55 uur op NPO 3 bij de KRO-NCRV. Vanaf dat moment kun je ook meespelen via de app.

Grote Keuringsdienst Van Waarde Test

Wie weet het meest over het eten dat we voor de feestdagen kopen en in onze monden stoppen? Hoe wordt het gemaakt, wat zit erin en waar komt het vandaan? De Grote Keuringsdienst Van Waarde Test is een feestelijke avond vol fascinerende vragen en weetjes over producten die we allemaal wel eens kopen en bereiden tijdens de feestdagen.

Vijf bekende teamcamptains

In de studio beantwoorden vijf vakken met foodprofessionals dertig vragen. De vakken hebben allemaal een bekende teamcaptain. Voor de toetjesmakers is dat meesterpatissier én meesterkok Rudolph van Veen. De borrelaars staan onderleiding van sommelier Milton Verseput. De bekende amateurkoks hebben cabaretier Howard Komproe als boegbeeld. Vivian Reijs voert de gezonde eters aan. Jord Althuizen is de aanvoerder van de vleesliefhebbers.

Grootste voedselkenner van Nederland met feestdagen

De test bestaat uit dertig vragen, waarin we de feestdagen culinair doornemen. We beginnen met het ontbijt en eindigen met het dessert. Wie mag zich de komende feestdagen de grootste voedselkenner van Nederland noemen? Wie wint De Grote Keuringsdienst van Waarde Test – De Feestdagen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 december 2020 /