Extreem, belangrijke medische ingrepen gevolgd

Zeven mensen die toeleven naar een extreem, belangrijke medische ingreep worden een jaar gevolgd voor het SBS6-programma Mijn leven in hun handen. Voor sommigen is de ingreep een kwestie van leven of dood. Voor anderen geldt dat hun leven drastisch zal veranderen. Eén ding is zeker: deze ingreep is allesbepalend. Te zien vanaf donderdag 26 november om 20.30 uur op SBS6.

Mijn leven in hun handen op SBS6

In het nieuwe SBS6 programma Mijn leven in hun handen worden een jaar lang zeven mensen gevolgd die toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep. Van de 43-jarige Harrie, die van zijn hevige epileptische aanvallen hoopt af te komen tot de 29-jarige Lotte, die lijdt aan uitgezaaide darmkanker.

Wat is de impact van heftige, bijzondere ziektes?

Niet iedereen is gezegend met een goede gezondheid. Veel mensen in Nederland lijden aan heftige en soms hele bijzondere ziektes. Wat is de impact van zo’n ziekte of aandoening op het dagelijkse leven van deze mensen? Is hun leven met een behandeling te redden of te verbeteren? We volgen de zeven mensen op weg naar, tijdens en ook na die beslissende ingreep.

Indringende kijk in leven van patiënt, omgeving en arts

Daarbij kunnen ze rekenen op de beste specialisten van ons land. Voor welke moeilijke keuzes staan deze specialisten? Wat doet dat met ze? Mijn leven in hun handen geeft een indringende kijk in het leven van zowel de patiënt en zijn directe omgeving als de behandelend arts.  

Mijn leven in hun handen is een productie van ITV Studios. Uitzending: vanaf donderdag 26 november, wekelijks om 20.30 uur bij SBS6 en op KIJK.nl.

Foto: SBS6 – Talpa TV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 november 2020 /