Arjen Lubach LIVE! op tv (registratie theatershow)

Al jaren voorziet Arjen Lubach met het programma Zondag met Lubach het land van de broodnodige kritische satire. In zijn theaterprogramma laat hij een andere kant van zichzelf zien: persoonlijk, spontaan én muzikaal. Deze show is nu te zien op Videoland.

Arjen Lubach

Na 140 uitverkochte shows, door het hele land, sloot Arjan Lubach de reeks af in een volle Amsterdamse Schouwburg, voor de televisieregistratie. De voorstelling Arjen Lubach LIVE! laat een andere Arjen zien dan die we kennen uit Zondag met Lubach.

Beter in bed

Zijn verhalen zijn persoonlijker en zijn contact met het publiek is intiemer. Het nummer Beter in bed uit de voorstelling werd in 2020 genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Daarnaast werd Beter in bed net als het liedje Woke een hit op YouTube, met meer dan een miljoen views.

Stoorzender

Wat dat betreft, is zijn nieuwe boek Stoorzender ook een aanrader. Hierin doet de presentator verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Frieland, Zweden en Amsterdam) schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde.

Eerste solovoorstelling

Voordat Arjen Lubach (Groningen, 1979) het programma Zondag met Lubach maakte, werkte hij al vele jaren achter de schermen bij radio en televisie. En hij heeft natuurlijk ook al diverse boeken geschreven…

Maar nóg eerder stond hij op het podium in het theater, met verschillende cabaretgroepen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na vijf jaar succesvolle televisieprogramma’s te hebben gemaakt, keerde hij terug naar het theater met zijn eerste solovoorstelling.

De tv-registratie van de eerste solovoorstelling van Arjen Lubach is nu op Videoland te zien.

Foto: VPRO Emil de Jong / Kijklens.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2020 /