FAROEK is terug op VTM

FAROEK is dit najaar weer terug bij VTM. Vanaf vanavond (woensdag 30 september) helpt Faroek Özgünes opnieuw bij het oplossen van misdrijven. Hij zoekt daarbij naar daders van misdrijven, naar vermiste personen of juist naar getuigen die hem verder kunnen helpen. In de eerste aflevering de zoektocht naar één van de relschoppers in Blankenberge.

Heb je trouwens ook de aflevering van Telefacts NU gezien waarin Faroek Özgünes een kijkje geeft achter de schermen bij Operatie Nachtwacht (hij gaat daarvoor tot aan Colombia). Absoluut ook een aanrader.

Relschoppers Blankenberge

Bijna acht weken na de rellen op het strand van Blankenberge deze zomer, zijn de meeste zware relschoppers geïdentificeerd. Maar het gerecht zoekt nog één man die zich bijzonder agressief gedroeg. In FAROEK doet de politie van Blankenberge een beroep op de kijkers om te weten te komen wie die man is.

Voetenman valt studentes lastig in Gent

In Gent zoekt Faroek Özgünes mee naar de zogenaamde ‘voetenman’. Deze man valt studentes lastig door hun blote voeten te betasten, eraan te ruiken en ze tegen zijn gezicht te houden. De man zou dit al veertien jaar doen. Bij de start van het nieuwe academiejaar verspreidt de politie nu zijn robotfoto in de hoop dat iemand hem herkent.

Vrouw overvallen

FAROEK geeft beelden vrij van een verdachte die een 77-jarige vrouw heeft overvallen in haar huis in Antwerpen. Hij bond haar vast en nam daarna twee uur lang de tijd om haar woning te doorzoeken. De vrouw moest al die tijd vastgebonden op een stoel blijven zitten. 

Verder in FAROEK

  • Een exhibitionist heeft het gemunt op een 8-jarig meisje in Laken
  • Een apothekeres uit Dworp stelt zich koelbloedig op tegen twee overvallers
  • In Sint-Jans-Molenbeek komen twee andere overvallers van een apotheek duidelijk in beeld 

De afleveringen van FAROEK zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 september 2020 /