Qmusic zoekt alternatief voor Q-Beach House

Qmusic zoekt een alternatief voor Q-Beach House. Dat doen ze in overleg met de stad Oostende. De kustburgemeesters hebben namelijk besloten dat er geen evenementen plaatsvinden deze zomer.

Q-Beach House

An Caers, directeur radio, vertelt: “Het zal voor Qmusic geen zomer zijn zoals we hem gewend zijn. Het Q-Beach House brengt per definitie veel mensen samen om samen iets te drinken, onze Sunset Concerten te beleven, onze radiostudio te bezoeken… Dat voelt in deze tijden niet goed aan en het zou ook heel moeilijk zijn om het Q-Beach House ‘as we know it’ kwaliteitsvol te organiseren. We zijn volop in gesprek met de stad Oostende om een alternatief uit te werken, want we blijven de kuststad graag houden als een soort ‘thuisbasis’ om radio te maken tijdens deze zomer.”

Oostende

Bart Tommelein was als burgemeester van Oostende ook in de reeks Helden van Hier te zien. Hij moest zelfs zelf in quarantaine.  “Het Q-Beach House is al enkele jaren een vaste waarde in Oostende. Deze zomer wordt echter anders dan alle vorige, dus bekijken we met Qmusic hoe we dit jaar op een andere manier kunnen samenwerken. Stad Oostende wil zoveel mogelijk mensen verwelkomen, uiteraard met aandacht voor de veiligheid. Qmusic is voor ons een partner om dat te realiseren en zowel inwoners als bezoekers een fijne tijd aan zee te bieden.”

Hoe de concrete plannen van Qmusic er zullen uitzien deze zomer, wordt later nog bekendgemaakt.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 mei 2020 /