Dagelijkse kost van Jeroen Meus met nieuwe uitzendingen

Dagelijkse kost van Jeroen Meus komt met nieuwe, op de actualiteit aangepaste uitzendingen. Al tien jaar lang biedt dit programma houvast voor de kijkers. Zeker in deze weken wordt er nog meer inspiratie opgedaan bij tv-kok Jeroen Meus. Meer mensen hebben tijd om te koken en zijn op zoek naar inspiratie.

Bezoekerscijfers Dagelijkse kost

Dat kijkers inspiratie zoeken, blijkt ook uit de enorme stijging in de bezoekersaantallen en zoekopdrachten op de website dagelijksekost.be. Zo zochten bijvoorbeeld 134% meer kijkers naar het recept voor stoofvlees en voor spaghettisaus; was er een stijging van 230% in het zoeken naar het recept voor zelfgebakken wafels, 216% naar pannenkoeken, en maar liefst 929,5% naar zelf brood bakken. Benieuwd of ze dat ook bij VTM merken waar Loïc van Impe achter de potten staat.

Inspelen op actualiteit

Om in te spelen op deze grote vraag maken Eén en de ploeg van Dagelijkse kost momenteel enkele nieuwe afleveringen op een speciale manier: met onbemande camera’s in de keuken van Jeroen. Zo kunnen er op een veilige en verantwoorde manier nieuwe afleveringen worden gemaakt, die dichter inspelen op de actualiteit. Wist je trouwens dat je de keuken van Dagelijkse kost ook naar je eigen huis kunt halen? Er is een lijn met speciale pannen en snijplanken.

Jeroen Meus

“Het zijn vreemde tijden nu. En dat vraagt op verschillende vlakken wat aanpassingen van ieder van ons. Maar er is wel iets wat we sowieso blijven doen: koken. Dat willen we met Dagelijkse kost dan ook blijven doen: blijven inspiratie geven aan de mensen thuis, ook al zijn de omstandigheden anders”, aldus Jeroen Meus.

Onbemande camera’s

Jeroen maakt gezonde recepten, gerechten met lokale ingrediënten, en gerechten die je samen met kinderen kan koken om nog meer gezellige familiemomenten samen te beleven. Elke week worden met de onbemande camera’s slechts enkele nieuwe afleveringen opgenomen, om zo dicht op de actualiteit te kunnen blijven. Ook bij de montage van de afleveringen wordt er natuurlijk rekening gehouden met de veiligheidsvoorschriften.

Nieuwe afleveringen

Deze nieuwe afleveringen van Dagelijkse kost zijn vanaf maandag 30 maart 2020 op Eén te zien. Om 18.15 uur is het dan zover. Het programma wordt gemaakt door Hotel Hungaria voor Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 maart 2020 /