Axel Daeseleire in het ziekenhuis met corona

Axel Daeseleire is in het ziekenhuis opgenomen met corona. De 51-jarige acteur en presentator zou er volgens de media ernstig aan toe zijn. Zijn manager wil over zijn precieze toestand voorlopig niets kwijt.

Axel Daeseleire ernstig aan toe door corona?

In Het Laatste Nieuws laat manager Ken Lambrechts weten dat Axel Daeseleire twee dagen geleden is opgenomen in het ziekenhuis. Hij ging uit voorzorg naar het ziekenhuis toen hij verschillende symptomen en klachten had. Daar is hij positief getest op COVID-19. HLN schrijft: “Naar verluidt is de acteur er ernstig aan toe.”

Geloven in herstel

Manager Ken Lambrechts zegt: “We geloven in zijn herstel en gaan ervan uit dat het allemaal snel weer goedkomt. Hij is momenteel in goede handen en wordt goed verzorgd. Axel is een sterke man en moet nu uitzieken, zoals de vele andere patiënten dat moeten doen.”

Axel Gaat Binnen

Volgens de ‘normale’ planning zendt VTM nog dit voorjaar het nieuwe programma Axel Gaat Binnen uit. Die opnames zijn al even achter de rug. Creatief directeur VTM Davy Parmentier zegt in Het Laatste Nieuws  “het programma komt er normaal gezien later dit voorjaar aan.”

Walter Grootaers

Axel Daeseleire is niet de eerste bekende Vlaming die het coronavirus heeft opgelopen. DPG Media liet op 12 maart weten dat Walter Grootaers besmet is en in quarantaine zit. “Walter was eind vorige week nog als coach aanwezig op de opnames van The Voice Senior bij VTM. Iedereen die in eerste kring in contact is gekomen met Walter wordt nu gecontacteerd en gevraagd om thuis te blijven. Dit om de verdere verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk in te dijken.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 maart 2020 /