Axel Daeseleire in het ziekenhuis met corona

Axel Daeseleire is in het ziekenhuis opgenomen met corona. De 51-jarige acteur en presentator zou er volgens de media ernstig aan toe zijn. Zijn manager wil over zijn precieze toestand voorlopig niets kwijt.

Axel Daeseleire ernstig aan toe door corona?

In Het Laatste Nieuws laat manager Ken Lambrechts weten dat Axel Daeseleire twee dagen geleden is opgenomen in het ziekenhuis. Hij ging uit voorzorg naar het ziekenhuis toen hij verschillende symptomen en klachten had. Daar is hij positief getest op COVID-19. HLN schrijft: “Naar verluidt is de acteur er ernstig aan toe.”

Geloven in herstel

Manager Ken Lambrechts zegt: “We geloven in zijn herstel en gaan ervan uit dat het allemaal snel weer goedkomt. Hij is momenteel in goede handen en wordt goed verzorgd. Axel is een sterke man en moet nu uitzieken, zoals de vele andere patiënten dat moeten doen.”

Axel Gaat Binnen

Volgens de ‘normale’ planning zendt VTM nog dit voorjaar het nieuwe programma Axel Gaat Binnen uit. Die opnames zijn al even achter de rug. Creatief directeur VTM Davy Parmentier zegt in Het Laatste Nieuws  “het programma komt er normaal gezien later dit voorjaar aan.”

Walter Grootaers

Axel Daeseleire is niet de eerste bekende Vlaming die het coronavirus heeft opgelopen. DPG Media liet op 12 maart weten dat Walter Grootaers besmet is en in quarantaine zit. “Walter was eind vorige week nog als coach aanwezig op de opnames van The Voice Senior bij VTM. Iedereen die in eerste kring in contact is gekomen met Walter wordt nu gecontacteerd en gevraagd om thuis te blijven. Dit om de verdere verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk in te dijken.”

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 maart 2020 /